Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Έπεσε η αυλαία για την «Σχολή Επιγόνων» στο Δημοτικό Θέατρο Λιβαδειάς


Στόχος  της Ομάδας Φίλων Θεάτρου να περιοδεύσουν
σε όλο το δυνατόν περισσότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ ανά τη Στερεά!






















Μια από τις πιο καλοστημένες, τις πιο καλοδουλεμένες και σίγουρα τις πιο… επίκαιρες παραστάσεις που θα μπορούσαμε να δούμε φέτος, ήταν αυτή του Δημοτικού Θεάτρου Λιβαδειάς, η αυλαία της οποία έπεσε το περασμένο Σαββατόβραδο. Πρόκειται για το έργο «Σχολή Επιγόνων» του συγγραφέα κ. Δημήτρη Τζούβαλη σε σκηνοθεσία του κ. Γιώργου Αγραφιώτη, την οποία η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» στήριξε ως Χορηγός Επικοινωνίας. Στόχος των συντελεστών είναι να συνεχίσουν τις παραστάσεις τους σε καλοκαιρινά φεστιβάλ ανά τη Στερεά, πέρα από την παρουσία τους και στα φετινά «ΤΡΟΦΩΝΙΑ» στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας.

Καταχειροκτροτήθηκαν και τις τέσσερις ημέρες των παραστάσεών τους τα μέλη του Ομίλου Θεάτρου Λιβαδειάς που ανέβασαν με πολύ κέφι και ιδιαίτερη δημιουργικότητα ένα άκρως επίκαιρο έργο, τη «Σχολή Επιλόγων» του κ. Δημήτρη Τζουβάλη στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου της πρωτεύουσας της Βοιωτίας.
Με τη σκηνοθετική ματιά του κ. Γιώργου Αγραφιώτη, που είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, οι ερασιτέχνες αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχοι ηθοποιοί κατάφεραν να μεταφέρουν επί σκηνής τις δολοπλοκίες, τις ίντριγκες και το παρασκήνιο που γεννά η… δίψα για εξουσία, ακόμη και ανάμεσα σε μια οικογένεια.
Πέρα από τη σκηνοθεσία, ιδιαίτερα αναφορά αξίζει στον σκηνογράφο κ. Σπύρο Γουργιώτη, στον κ. Σπύρο Κακοσαίο και τον κ. Δημήτρη Λεβέντη για τον φωτισμό και την επιμέλεια του ήχου, στην μουσική ομάδα Λιβαδειάς (κκ. Λουκά Γερούλια, Λουκά Γουργιώτη, Όθωνα Κότσιαλο και Άγγελο Χαδούλη) για τη επιλογή της μουσικής, στην κα Ελπίδα Βαρθολομάτου για το σχεδιασμό και την κατασκευή των κοστουμιών, στην κα Χρυσαφένια Παπαδανέλλη  για το μακιγιάζ, στους κκ. Μενέλαο Ηλιάδη, Λουκά Μπακολουκά και Ειρήνη Χαιρετάκη για τη φωτογραφία καθώς και στην κα Μαρία Ρόδη για την γραφιστική επιμέλεια και το σχεδιασμό των εντύπων!
Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» συγχαίρει όλους τους συντελεστές για την πολύ καλοδουλεμένη παραγωγή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: