Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τις παιδικές κατασκηνώσεων στην «ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑ» θα λειτουργήσει φέτος το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς!!!


      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και αλληλεγγύης που έχει αναπτύξει , ζήτησε με το υπ’ αριθμ. 244/ 5-6-2012  έγγραφό του, την παραχώρηση από το Δήμο Λιβαδειάς, των Παιδικών Κατασκηνώσεων στην «ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑ», για να λειτουργήσουν χωρίς τα γραφειοκρατικά προβλήματα που έχουν προκύψει από το ισχύον νομικό πλαίσιο, ώστε να προσφέρουμε χαρά στις βαλλόμενες από την κρίση και οικονομικά εξαθλιωμένες οικογένειες συμπολιτών μας.
Η καταληκτική ημερομηνία απάντησης ήταν η Δευτέρα 11/6/2012.
Επειδή δεν είχαμε καμία απάντηση επί του θέματος και λόγω του ελαχίστου χρόνου που απομένει ώστε να επισκευασθούν οι εγκαταλελειμμένες εδώ και 3 χρόνια κατασκηνώσεις, δεν μπορούμε να περιμένουμε.
    Επισημαίνουμε ότι το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς με  Φορείς της πόλης , είναι σε ετοιμότητα για να λειτουργήσουν άμεσα οι Κατασκηνώσεις.
    Καλούμε για μία ακόμη φορά το Δήμο Λιβαδειάς, έστω και την ύστατη στιγμή, να απαντήσει άμεσα στο αίτημα του Εργατικού Κέντρου.


                                      Για           το         Δ.Σ.

             Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΣΤΑΘΑΣ     ΙΩΑΝΝΗΣ         
             
 Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχατε δεν είχατε, τον στριμώξατε άσχημα τον Παπαγγελή. Αν αρνηθεί την παραχώρησή τους, θα τον κράξουν οι πάντες στη Λιβαδειά και δικαίως. Αν πάλι τις παραχωρήσει, θα χρεωθεί πολιτική ανικανότητα, και δικαίως.

Υπάρχει καποιος εκεί στο Δήμο, που να κατέχει το άθλημα της πολιτικής αντίδρασης;

Ανώνυμος είπε...

Eίχατε δεν είχατε , με το μυαλό το ολίγον που κατείχατε ανέκαθεν, προσπαθείτε να κάνετε έναν άνθρωπο από τους λίγους άξιους της αυτοδιοίκησης σαν όλους τους προηγούμενους που σας έφτασαν εδώ που σας έφτασαν.

Σας εύχομαι από καρδίας να τα καταφέρετε.-