Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στις Εκδηλώσεις ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Επικρατείας, Μιχάλης Γιαννάκης


Στις Εκδηλώσεις Μνήμης για την συμπλήρωση 68 χρόνων από το Ολοκαύτωμα του Διστόμου που διοργανώνει ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας - Αντίκυρας συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Επικρατείας, Μιχάλης Γιαννάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας, Διστομίτης, Γιώργος Αναγνωστάκος και οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος στο νομό Βοιωτίας.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο, παρουσία του Δημάρχου Διστόμου κ. Ιωάννη Πατσαντάρα, κατάθεσε στεφάνι στην μνήμη των 218 Ηρώων Διστομιτών, ενώ μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν από 68 χρόνια, οι Έλληνες υψώσαμε το εθνικό μας ανάστημα απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έσκυψαν το κεφάλι στην Γερμανική Κατοχή, υπερασπίστηκαν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας με αποτέλεσμα να υποστούν στο Δίστομο και τις άλλες μαρτυρικές πόλεις τις Γερμανικές θηριωδίες.

Είναι εθνικά ζημιογόνο, σήμερα, πολιτικοί αρχηγοί ελληνικών κομμάτων, με τα Μνημόνια που υπογράφουν, να παραιτούνται από  την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και το κατοχικό δάνειο και να παραδίδουν, αμετάκλητα και άνευ όρων, την εθνική μας κυριαρχία.

Εμείς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αναδείξαμε από την πρώτη στιγμή, από την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου ως μείζονα ζητήματα εθνικής αξιοπρέπειας, αλλά και ως ζήτημα τιμής απέναντι στους Έλληνες Ήρωες - Θύματα του Ναζισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: