Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο συνδυασμός « Εκλογική Συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ)ΜΛΚΚΕ» για την επίθεση Κασσιδιάρη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ  ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΤΟΥ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ..


Ο συνδυασμός « Εκλογική Συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ)ΜΛΚΚΕ» καταδικάζει-με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο- την τραμπούκικη επίθεση του ναζιστή, εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Κασσιδιάρη εναντίον της εκπροσώπου του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥΡΡΙΖΑ Ρένας Δούρου σε τηλεοπτική εκπομπή.
Πρόκειται για πρωτόγνωρης βαρβαρότητας τηλεοπτικές εικόνες βίας, που αποτυπώνουν- με τον πιο αποκρουστικό τρόπο- τη θηριωδία της πολιτικής ιδεολογίας και πρακτικής του φασισμού, που πιστά υπηρετεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής Μιας  απάνθρωπης ιδεολογία που ούτε ..εξανθρωπίζεται… ούτε  εκσυγχρονίζεται , όπως διατείνονται οι κάθε λογής πρόθυμοι σύμμαχοι και συνοδοιπόροι  αυτού του ακροδεξιού εθνικιστικού και ρατσιστικού μορφώματος. Γιατί αποτυπώνει-πολύ παραστατικά- - το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της Ιμπεριαλιστικής θηριωδίας, σε στιγμές μάλιστα  επίτασης της αντιλαϊκής πολιτικής, όξυνσης των ταξικών αντιθέσεων και εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων.
Οι εικόνες αποτροπιασμού, βίας και τραμπουκισμού  του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στον τηλεοπτικό φακό αποτελούν μικρή μόνο ένδειξη της βίας και θηριώδους συμπεριφοράς των φασιστών ενάντια στους Μετανάστες και στους κάθε είδους κολασμένους του Ιμπεριαλιστικού συστήματος, ενώ αναδεικνύουν-πολύ έντονα-το αναπτυσσόμενο κλίμα του ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ και της καταστολής του  λαϊκού , δημοκρατικού και αριστερού κινήματος, που αποτελεί και το μόνο μέσο ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Ø     Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Ø     ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Ø     ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: