Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

2ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς - Αφιέρωμα ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Μια ζωή … έργον»


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
2ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012-19:00
Αίθουσα Χορωδίας
Στην ΚΡΥΑ ( Θολωτό )

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
«Μια ζωή … έργον»
Στ’ Τάξη

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός :           Στεφανία-Ωραία Κωνσταντίνου
Μουσική Επιμέλεια           :            Δέσποινα  Ασπράκη
Χορογραφία                        :            Μαρία Παπαλάμπρου
Συμμετέχει στο τραγούδι  :         Αργύρης  Μωραΐτης
Μπουζούκι                           :             Δημήτρης Σίμος

«Αυτή είναι η ωραιότερη εμπειρία : την έζησα μες στον αχό του πολέμου , στα δεινά του Εμφυλίου , στις αίθουσες συναυλιών και στα στάδια, σε κάθε γωνιά της γης, όπου αντηχούσε η μουσική μου και υμνούσε την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια… »

                           ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ


       Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς  συγχαίρει τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Σχολείου για την διάκρισή τους στον 6ο Μαθητικό Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας   «Παιχνίδι και Μαθηματικά».       Οι μαθητές αρίστευσαν σε μεγάλο ποσοστό και βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 2 Ιουνίου στην αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.     
Οι αδιάκοπες προσπάθειες των εκπαιδευτικών του Σχολείου τόσο για το γνωστικό όσο και το πολιτιστικό επίπεδο των μαθητών , απέδωσαν καρπούς και αποτέλεσαν τις μαθησιακές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο.   
Με τη λήξη του σχολικού έτους σας προσκαλούμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Σχολείο μας ,παρουσιάζοντας  μερικά από τα πολιτιστικά προγράμματα που εκπονήθηκαν από τους μαθητές με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: