Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γιώτα Πούλου «Γιατί στις εκλογές της 6ης Μαΐου με τον ΣΥΡΙΖΑ»


Πολίτες της Βοιωτίας
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, που ειδικά σήμερα πλήττεται βάναυσα, έχοντας πάντα στη σκέψη  και στην δράση μου, το μέλλον και τις προοπτικές του τόπου μας.                                                                                               Προσπαθώ να ανταποκρίνομαι με συνέπεια χωρίς να υπολογίζω προσωπικό ή πολιτικό κόστος.  
Επέλεξα να είμαι υποψήφια βουλευτής με το εκλογικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί η πολιτική πρέπει να είναι αποτέλεσμα ενεργούς συμμετοχής και συλλογικής δουλειάς.
Η λήψη πολιτικών αποφάσεων δεν μπορεί να γίνεται ούτε από ¨ειδικούς¨, αποκομμένους από την κοινωνία και τις διεργασίες της, ούτε από ¨στρατιώτες¨ της κομματικής πειθαρχίας που αγνοούν το λαό.                                                                                                                 Η  ιδιοτέλεια, η κομματική καριέρα, η ανευθυνότητα της ασυλίας των πολιτικών αποφάσεων έχουν καταδικαστεί πλέον στη συνείδησή μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο συσπειρώνει εκλογικά αντιμνημονιακές, αριστερές, οικολογικές δυνάμεις που με συνέπεια δίνουν αγωνιστικό παρόν στην κοινωνία και στην πολιτική ζωή.                                                                                                                  Αποτελεί δύναμη κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντίστασης, Ανατροπής, Ενότητας της αριστεράς για την διακυβέρνηση της χώρας με πρωταγωνιστή τον λαό.
Καλούμαστε όλοι  να συμμετάσχουμε μαζικά στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τις κρισιμότερες ίσως στην μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας.                                                                                                              Με την ψήφο μας στον ΣΥΡΙΖΑ  δίνουμε  δύναμη  στην προοπτική των δικών μας αγώνων και αποφάσεων για  να  κρατάμε  τη ζωή μας και το μέλλον των γενεών που έρχονται στα χέρια μας, σε ένα αγώνα που θα τον κάνουμε νικηφόρο.
Αυτοί αποφάσισαν χωρίς εμάς, εμείς προχωράμε χωρίς αυτούς. 

                                                                                                                       Πούλου  Γιώτα

Γεννήθηκα στο Κυριάκι, ζώ κι εργάζομαι στη Λιβαδειά. Ασκώ το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού- πολεοδόμου. Συμμετέχω ενεργά σε  αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους, κινήσεις πολιτών - συλλογικότητες.  Είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού κόλπου. Από το 2003 δραστηριοποιούμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση( Δήμος Λεβαδέων) ,διετέλεσα αντιδήμαρχος 2003-2006, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ¨Λιβαδειά πόλη του Αύριο¨ και σήμερα είμαι δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: