Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ιδρύθηκε Τοπική Επιτροπή Special Olympics στο Νομό Βοιωτίας με υποστήριξη του Α.Κ.Ο.Λ.


Λιβαδειά, 26 Μαρτίου 2012

TΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας

32 100 Λιβαδειά

Τηλέφωνοo & FAX 22610 21100

E-Mail akoliv@yahoo.gr

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, για το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να δημιουργήσουμε στην περιοχή μας Επιτροπή Special Olympics.

Πρόσφατα, με ημερομηνία 13 Μαρτίου 2012, μας γνωστοποιήθηκε με επιστολή, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Special Olympics Ελλάς, με την οποία δέχθηκε την εισήγησή μας και ενέκρινε την ίδρυση Τοπικής Επιτροπής Special Olympics Νομού Βοιωτίας, με έδρα τη Λιβαδειά.

Μέχρι στιγμής, σ’ αυτή την προσπάθειά μας, έχουν ενταχθεί συνολικά, εκφράζοντας την επιθυμία τους να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, τριάντα συμπολίτες μας και πιστεύουμε πως στην πορεία θα προστεθούν περισσότεροι.

Σκοπός μας είναι, με τη συμμετοχή μας, να συμβάλουμε έτσι ώστε η κοινωνία μας να γίνει κοινωνός του διαφορετικού, να αποβάλλει τις προκαταλήψεις και να δώσει περισσότερες ευκαιρίες, σ’ όσους συνανθρώπους μας έχουν την ανάγκη μας, στη διαδικασία συμμετοχής στην άθληση και στην διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

΄Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, γι’ αυτό τον σκοπό, είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, καθημερινά, στο τηλέφωνο 22610 21100, από τις 5,00 μέχρι 8,00 μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

.

Η Τοπική Επιτροπή Special Olympics Νομού Βοιωτίας

Με την Ευγενική Υποστήριξη

του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: