Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

O Σ.Ι.Σ.Ε.Α.Μ.Ε.Θ. έστειλε ευχές, ευχαριστίες και μυνήματα για το νέο χρόνο!



Πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην πόλη των Θηβών διοργάνωσαν χθες βράδυ ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Ξενάκης και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Επαρχίας Θηβών (Σ.Ι.Σ.Ε.Α.Μ.Ε.Θ.), ένας από τους πιο παραγωγικούς φορείς της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας στο Νομό μας.

Συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους, ένα κατά βάση ανδροκρατούμενο σωματείο θέλησε φέτος όχι μόνο να στείλει ένα αισιόδοξο μύνημα για τη νέα χρονιά αλλά παράλληλα να ευχαριστήσει τους πρωτεργάτες του. Για το λόγο αυτό τίμησε δύο βασικά του μέλη – συνταξιούχοι πλέον επαγγελματίες – τους κκ. Σπύρο Κυριαζή και Αριστείδη Βούλγαρη, επί σειρά ετών και Α` Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Ο κ. Ξενάκης – που διαδέχθηκε τον κ. Βούλγαρη στη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΠΒ – αμέσως μετά την ευλογία της βασιλόπιτας από τον π. Γεώργιο, πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ θέλησε να στείλει και ένα ακόμη μύνημα κυρίως προς τους σχετιζόμενους φορείς με τον κλάδο τους.

«Μοιραζόμαστε όλοι όσοι είμαστε σήμερα εδώ τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια όνειρα, την λαχτάρα και την ανυπομονησία να αλλάξουμε και να αντιστρέψουμε μια πορεία που μας βουλιάζει στο τέλμα και μας οδηγεί σε μεγάλο αδιέξοδο» είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Ξενάκης. «Δεν χωράει αμφιβολία ότι τις μεγαλύτερες ευθύνες για την κρίση αυτή καιο την χρεοκοπία της χώρας μας την έχει το πολιτικό σύστημα» συνέχισε με νόημα και κατέξηκε: «Η έλλειψη σχεδιασμού σε όλα τα επίπεδα συνέβαλε σε αυτό, Ο ρυθμός εξαφάνισης των μικρών και μεσαίων ντόπιων επιχειρήσεων είναι τερατώδης. Η φορολογία απαράδεκτη, τα χαράτσια ατέλειωτα, οι έκτακτες εισφορές συνεχείς και ο επιχειρηματικός κόσμος δεν ξέρει τι να πληρώσει! Η λαίλαπα εξαφανίζει χιλιάδες επιχειρήσεις γι`αυτό σας ζητώ να ενωθούμε, να συζητήσουμε τα προβλήματά μας, να βρούμε λύσεις, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας, να στηρίξουμε την πόλη μας» ανέφερε ο Α` Αντιπρόδρος του ΕΠΒ και Πρόεδρος του Σ.Ι.Σ.Ε.Α.Μ.Ε.Θ. κ. Χρήστος Ξενάκης.

Την βράδια τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Διοίκησης του ΕΠΒ και των παραγωγικών φορέων της πόλης των Θηβών, ο Δήμαρχος και μέλη του ΔΣ της Θήβας ενώ τις απονομές των τιμώμεων προσώπων έκαναν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος του ΕΠΒ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης του κκ. Κυριαζή και Βούλγαρη αντίστοιχα.

Ας ακούσουμε και ένα απόσπασμα από την ομιλία του κ. Χρήστου Ξενάκη...








Δεν υπάρχουν σχόλια: