Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος Χαλβατζής νέος Πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας


Διοικητικό Συμβούλιο – Ελεγκτική – Π.Ο.Α.Σ.Υ – Γραμματεία Γυναικών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας μετά τις αρχαιρεσίες της 12ηςΙανουαρίου 2012 και φυσικά και νέα πρόσωπα για την Ελεγκτική Επιτροπή, τους Αντιπροσώπους για την ΠΟΑΣΥ, το Συμβούλιο Μεταθέσεων και Γραμματείας Γυναικών..

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα και πλέον Πρόεδρος της Ένωσης είναι ο ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ Γεώργιος (φωτογραφία), Αντιπρόεδρος ο ΛΑΪΟΣ Κων/νος, Γεν. Γραμματέας ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας, Ταμίας ο ΤΣΑΜΟΥΡΑΣ Κων/νος, Οργ. Γραμματέας ο ΣΥΡΟΣ Κων/νος και μέλη οι ΤΟΥΛΙΤΣΗΣ Ηλίας και ΝΤΖΟΓΙΑΣ Κων/νος.

Την Ελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι ΖΑΜΠΟΥΚΟΣ Γεώργιος, ΛΙΑΝΗΣ Χρυσοβαλάντης και ΜΠΕΘΑΝΗΣ Νικόλαος. Αντιπρόσωποι των Βοιωτών ένστολων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων είναι ο πρ. Πρόεδρος της Ένωσης Η. Τουλίτσης και οι Γεώργιος Γούλας, Κ. Λάϊος, Κων/νος Σύρος. Για το Συμβούλιο Μεταθέσεων ο Κων/νος Τζόγιας και για την Γραμματεία των Γυναικών οι κυρίες Αρχοντή Ευαγγελία, Νικολέτα Μελιγονίτη και Ειρήνη Μορφοπούλου.

Καλή δύναμη και καλή δουλειά για την συνέχιση του αγώνα των προηγούμενων συναδέλφων σας παιδιά, καθότι είναι δύσκολη η δουλειά σας και ακόμη δυσκολότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΥΓ. Το Orchomenos Press εύχεται στο Αστυνομικό Σώμα της Βοιωτίας να έχουν δύναμη στο έργο τους και ιδιαίτερα στο κ. Χαλβατζή, Δημότη του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού (από τη Δ.Ε. Κοκκίνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: