Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!! ΟΧΙ... ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ!!!!
Το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.)παράρτημα Βοιωτίας και ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας διοργανώνουν αυτην την εκδήλωση με θέμα τον Αθλητισμό. Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 κ. Δημοσθένης Ταμπάκος, ο οποίος θα ενημερώσει τους μαθητές της Β’θμιας εκπαίδευσης του Δήμου για τα οφέλη του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι στο κλειστο γυμναστηριο Λιβαδειας στις 12.30.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Διοικητήριο) θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις» που εκτός από τον Ολυμπιονίκη κ. Δημοσθένη Ταμπάκο, ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Ηλίας Μιχαλαρέας, Πρόεδρος του ΕΣΥΝ, Αλέξανδρος Τσεκουράς, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Νίκος Πέρρου, Πρόεδρος Γυμναστών Κέρκυρας.
Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του Δημοσθένη Ταμπάκου στον ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς και για τα μηνύματα που μεταδίδει στους νέους μας με την επιτυχημένη πορεία του στον πρωταθλητισμό και την εν γένει στάση του στον αθλητισμό, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων αποφάσισε να ανακηρύξει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του 2004 επίτιμο δημότη της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: