Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ζωή ολόκληρη όχι με δώσεις!!!


«Όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό» είπε από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΣΥΝ και ο ΑΚΟΛ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας το δήμο Λεβαδέων και το Επιμελητήριο με τίτλο «Ζωή ολόκληρη, όχι με δώσεις».
Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Ταμπάκος συμμετείχε στην πρώτη φάση της εκδήλωσης στο κλειστό γυμναστήριο όπου παρακολούθησε μαζί με μαθητές των σχολείων της περιοχής ένα αθλητικό πρόγραμμα από τα τμήματα του ΑΚΟΛ.
«Για μας ο αθλητισμός είναι πρόληψη και με τέτοιου είδους εκδηλώσεις ενισχύουμε τη προσπάθεια και τις ενέργειες κατά των ναρκωτικών», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΣΥΝ Βοιωτίας Αθανάσιος Γουργιώτης ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας που επέτρεψε στην παρουσία των μαθητών στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς.
«Δεν φτάνει μόνο να λέμε ότι είμαστε κατά των ναρκωτικών και υπέρ του αθλητισμού αλλά χρειάζεται να ενισχυθούν δράσεις στην πράξη», είπε ματαξύ άλλων ενώ δεν παρέλειψε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση που θα ξεκινήσει στα σχολεία της Βοιωτίας αφού όπως είπε «σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψη πήραμε την άδεια από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και άμεσα θα ξεκινήσουν ενημερωτικά προγράμματα στα σχολεία κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας» και επεσήμανε για ακόμα μια φορά το διεκδικητικό πλαίσιο του ΕΣΥΝ για την Βοιωτία τονίζοντας την ανάγκη λειτουργίας στεγνού προγράμματος και συμβουλευτικού σταθμού. Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.tabloid.gr/?p=4655

Δεν υπάρχουν σχόλια: