Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας οι Πίνακες ΙΚΑΝΩΝ υποψηφίων την πλήρωση εκατό θέσεων ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων


Σχετικά με το διαγωνισμό για την πλήρωση εκατό (100) θέσεων ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν στις 31-12-2011 στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας και Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, οι Πίνακες ΙΚΑΝΩΝ υποψηφίων, κατά κατηγορία και ειδικότητα, που συγκεντρώνουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για διορισμό ή μετάταξη ή ένταξη τους, με αναλυτική βαθμολογία και συνολικό αριθμό μορίων.

Οι ανωτέρω Πίνακες θα οριστικοποιηθούν μετά την απόφαση της Αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης, επί τυχόν αιτήσεων διόρθωσης στοιχείων των Πινάκων, από υποψηφίους που θεωρούν ότι δεν υπολογίστηκαν ορθά. Οι αιτήσεις διόρθωσης πρέπει να υποβληθούν στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την 1-01-2012 ημέρα Κυριακή και λήγει στις 10-01-2012 ημέρα Τρίτη.

Υποψήφιοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αστυνομίας και Αστυνομικές Διευθύννσεις της Χώρας, καθώς και στα τηλέφωνα 210 - 6977774, 210 - 6977327 της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Πίνακες υποψηφίων, που δεν συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα προσόντα και προϋποθέσεις, θα βρίσκονται ανηρτημένοι στις Διευθύνσεις Αστυνομίας και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, για την ενημέρωση των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: