Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τιμή στο πρόσωπο του Παναγιώτη Αγνιάδη από τον Σύλλογο Λεβαδεών της Αθήνας «Ο Λάμπρος Κατσώνης»













Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη τίμησαν με ομόφωνη απόφασή τους το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιου των Λεβαδεών της Αθήνας «Ο Λάμπρος Κατσώνης» για την συνεισφορά τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, στο Νομό μας αλλά και στον Σύλλογό τους .




Η φετινή πρωτοχρονιάτικη γιορτή τους διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Αμαλία στο κέντρο της Αθήνας παρουσία του Σεβασμιοτάτου Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου, του τ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργου Σανιδά, επιφανών μελών του Συλλόγου και εκπροσώπων φορέων όπως της κας Κατερίνας Κωνσταντέλλου από την Εταιρεία Βοιωτικών Μελετών και πλήθος φίλων από την π. Επαρχία Λιβαδείας, όπως του Συλλόγου των Ορχομενίων της Αθήνας «Ο Μινύας» κ. Νίκου Καρρή, κ.α.

Οικοδεσπότης της γιορτής ήταν ο Πρόεδρος κ. Πάνος Στάμος, ο οποίος πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα που ευλόγησε ο Σεβασμιότατος και ακολούθως αφού διάβασε ένα βιογραφικό του, απέδωσε στον κ. Αγνιάδη το σχετικό δίπλωμα που έχει θεσπίσει ο Σύλλογος των Λεβαδεών της Αθήνας προς τιμήν επιφανών προσωπικοτήτων της Λιβαδειάς.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε φέτος στην κα Διονυσία Σοφιανού. Και του χρόνου!

Ας ακούσουμε τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Λεβαδεών της Αθήνας κ. Πάνος Στάμος στην κάμερα του Orchomenos Press στην έναρξη της γιορτής τους...

Ιδιαίτερα συγκινημένος, το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης δήλωσε – μεταξύ άλλων – πως αυτή η διάκριση δεν ανήκει μόνον σε εκείνον αλλά σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα της Βοιωτίας!Ας τον ακούσουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια: