Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η Τοπική Οργάνωση Λιβαδειάς της Νέας Δημοκρατίας απευθύνει ανοικτό κάλεσμα για την ετήσια εκδήλωση της Ν.Ο.Δ.Ε. Βοιωτίας


Η Τοπική Οργάνωση Λιβαδειάς της Νέας Δημοκρατίας, καλεί τα μέλη της να τιμήσουν με την παρουσία τους, την επίσκεψη του Γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας , του φίλου της πόλης μας , του Βουλευτή Αρκαδίας, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στην αίθουσα Ερατώ στην ετήσια εκδήλωση της Ν.Ο.Δ.Ε. Βοιωτίας.

Για άλλη μια φορά η παράταξη μας, τιμά τον νομό και την πόλη μας, με την παρουσία του θεματοφύλακα των ιδεών μας, αποδεικνύοντας ότι η κεντρική διοίκηση είναι αρωγός των προβλημάτων μας, της πολύπαθης περιφέρειας.

Τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε υποστεί τις συνέπειες μιας καταστροφικής πολιτικής και όχι τις παθογένειες ετών όπως μεθοδευμένα προσπαθούν υποσυνείδητα να μας πείσουν οι τιμητές της σοσιαλιστικής φατρίας. Ο κοινωνικός αλλά και οικονομικός βιασμός που προκάλεσαν στη χώρα και τους πολίτες της είναι οριακά μη αναστρέψιμος.

Ήρθε η ώρα να συμμετέχουμε στην αναδόμηση της πατρίδας μας, στην επανεκκίνηση που οραματίζεται η παράταξη μας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια.

Η εκκίνηση του εκλογικού αγώνα για το νομό Βοιωτίας ξεκινά από την πόλη μας, με τον πιο επίσημο και συνάμα σημειολογικό τρόπο, την παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Στην προσπάθεια αυτή αναγέννησης και δημιουργίας ελπίδας για την πατρίδα μας, που πασχίζει η παράταξη μας, η παρουσία μας αποτελεί ισχυρό κίνητρο και δύναμη για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Αντώνη Σαμαρά και τους εκφραστές των ιδεών μας. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε και θα διαμορφώσουμε τις συνθήκες για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης

Νέας Δημοκρατίας

Πέτρος Μακρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: