Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τους εμπόρους των καταστημάτων οδού Πινδάρου



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο Θήβας, ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους εμπόρους που διατηρούν καταστήματα επί της οδού Πινδάρου. Η συνάντηση είχε ως σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με το έργο «Ανάπλαση της οδού Πινδάρου», οι εργασίες του οποίου βρίσκονται σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται τμηματικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, των εμπόρων και την διευκόλυνση των οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Σπ. Νικολάου, δράττοντας της ευκαιρίας της συνάντησης αρχικά, ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους εμπόρους για τη συμβολή τους, κατά τη διάρκεια των εορτών στις εκδηλώσεις του Δήμου, όπου συμμετείχαν με δική τους πρωτοβουλία και κόστος διοργανώνοντας εκδηλώσεις κατά μήκος της οδού για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Στη συνέχεια, οι έμποροι ενημερώθηκαν ότι ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης για το τμήμα της Πινδάρου από το ύψος της οδού Οιδίποδος (Παλαιό Δημαρχείο) μέχρι την οδό Αντιγόνης ( Παλάτι Κάδμου). Σε πρώτη φάση, οι εργασίες θα αφορούν μόνο την ανακατασκευή του αριστερού πεζοδρομίου (από την πλευρά του Π. Δημαρχείου) και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Η οδός θα παραμείνει ανοιχτή για τα οχήματα ωστόσο δεν θα υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης παρά μόνο προσωρινή και σε συγκεκριμένα σημεία καθώς μεταφέρεται προσωρινά ο χώρος στάθμευσης (πιάτσα) ταξί στην δεξιά πλευρά της Πινδάρου.

Τέλος, ο Δήμαρχος Θηβαίων ζήτησε την κατανόηση των εμπόρων για την όποια ταλαιπωρία υποστούν και ανανέωσε το ραντεβού, καθώς έχει υποσχεθεί πως θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου. Από την πλευρά τους οι έμποροι δήλωσαν πως αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα του έργου και το όφελος που θα έχουν όταν αυτό ολοκληρωθεί.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ και Δημ. Σύμβουλος κ. Αλ.Στάικος και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ και Δημ.Σύμβουλος κ. Ηλ.Πέτραινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: