Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ομόφωνα ανακήρυξαν τον Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο, Επίτιμο Δημότη του Δήμου Λεβαδέων!







Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012, στον Ολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Ταμπάκο, οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Λιβαδειάς, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης μας, όπου πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του, από το παράρτημα Βοιωτίας του Ε.ΣΥ.Ν. και τον ΄Ομιλό μας.

Σ’ αυτή τη συνάντηση, εκτός των άλλων, δόθηκε η ευκαιρία στον υψηλό φιλοξενούμενό μας, να επικοινωνήσει άμεσα με τη νεολαία της Πόλης μας και να αναφερθεί στα οφέλη του αθλητισμού και στις προσωπικές του εμπειρίες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, του απένειμαν τιμητικές πλακέτες, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Γεώργιος Μουλκιώτης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων κ. Κων/νος Σωτηρόπουλος, ανέγνωσε την ο μ ό φ ω ν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ανακήρυξαν τον Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο, Επίτιμο Δημότη του Δήμου Λεβαδέων. Την απονομή του τίτλου έκανε ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Νικόλαος Παπαγγελής.

Για μας ήταν ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά, που ο Ολυμπιονίκης μας ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και ελπίζουμε, ως συμπολίτης μας πλέον, θα συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις εξαίρετων ομιλητών, οι οποίοι ανέπτυξαν τα παρακάτω θέματα :

Ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ανέπτυξε το θέμα του αθλητισμού, αφού προηγούμενα ευχαρίστησε όλους, για την τιμή που του επιφυλάχτηκε στην Πόλη μας.

Ο κ. Ηλίας Μιχαλαρέας, Δρ. Ψυχολογίας & Γεωγραφίας, αναφέρθηκε στις αιτίες και τις επιπτώσεις που προκύπτουν στην κοινωνίας μας, από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και στηλίτευσε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο, με το οποίο θα επιτρέπεται ελεύθερα η χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η Κα Αλεξάνδρα Τσεκουρά, ειδική διαιτολόγος-διατροφολόγος, αναφέρθηκε με απλό και παραστατικό τρόπο, στα οφέλη του αθλητισμού από τη σωστή και υγιεινή διατροφή.

Τέλος ο κ. Νικόλαος Πέρρος, Πρόεδρος Γυμναστών Κέρκυρας & Πρόεδρος του παραρτήματος Ε.ΣΥ.Ν. Κέρκυρας, παρουσίασε τις αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό των αθλουμένων από τη χρήση ουσιών ντόπινγκ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.

Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - STUDIO HELEN

Δεν υπάρχουν σχόλια: