Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Στη Θήβα σύντομα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Δριβελέγκας


Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των αγροτών Ν. Βοιωτίας και των Βουλευτών του Νομού με τον κ. Γιάννη Δριβελέγκα, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με θέμα τη δυσφήμιση των γεωργικών προϊόντων και τις επιπτώσεις στο εισόδημα των αγροτών.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε δώσει στη Βουλευτή Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα ο κ. Γ. Κουτσούκος (Φεβρουάριος 2011), μετά από ελέγχους που είχε πραγματοποιήσει το Υπουργείο, ότι τα αγροτικά προϊόντα είναι απολύτως ασφαλή, οι αγρότες δέχονται μια δυσφήμιση των προϊόντων τους και πραγματοποιήθηκε η σημερινή σύσκεψη.

Η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα, μεταξύ άλλων επισήμανε και πρότεινε στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γ. Δριβελέγκα:

«Τα γεωργικά προϊόντα του Νομού Βοιωτίας είναι απολύτως ασφαλή και είναι απαράδεκτη κάθε δυσφήμιση και τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια και πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από την κυβέρνηση...»

«Οφείλει η Πολιτεία να συμπαρασταθεί στους αγρότες και ν' αναλάβει πρωτοβουλίες προώθησης των προϊόντων...»

Πρότεινε στον Υφυπουργό κ. Γιάννη Δριβελέγκα «να πραγματοποιήσει επαφές και να συνεργαστεί με τις αλυσίδες πολυκαταστημάτων και μεγάλων super market για την προώθηση των γεωργικών προϊόντων...». Η πρόταση της Άριας Αγάτσα έγινε αμέσως αποδεκτή από τον κ. Υφυπουργό.

Η κυρία Αριάδνη Αγάτσα απεύθυνε πρόσκληση στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Δριβελέγκα «να επισκεφθεί τη Θήβα και να γευτεί μαζί με τους αγρότες και τους τοπικούς φορείς τα γευστικά και ποιοτικά προϊόντα του Νομού Βοιωτίας, ώστε να διαμορφώσει και προσωπική άποψη. Η πρόταση της κυρίας Αγάτσα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κ. Δριβελέγκα και σύντομα θα επισκεφθεί τη Θήβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: