Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Εννοιολογική Φωτογραφία μέσα από το φακό του Χρήστου Λαμπριανίδη


Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς φιλοξενεί το Χρήστο Λαμπριανίδη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. Χώρος: Αίθουσα Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς - Μπουφίδου 32 - 34, Ώρα:7.00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη

O Χρήστος Λαμπριανίδης παρουσιάζει τη δική του προσέγγιση στην Εννοιολογική φωτογραφία. Από τον Φειδία στον Καραβάτσιο και από τον Κόπολα στο Photoshop. Μια διαδρομή που ξεκινά από τη γλυπτική της αρχαιότητας περνά στη ζωγραφική και τον κινηματογράφο και καταλήγει στα πιο σύγχρονα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφίας.

Βιογραφικό:

Ο Χρήστος Λαμπριανίδης ζει μόνιμα στην Κοζάνη. Το επάγγελμά του είναι καθηγητής Πληροφορικής.
Ασχολείται με τη φωτογραφία από το 2006.
Δίδαξε Photoshop στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης, στη Φωτογραφική Λέσχη Κοζάνης καθώς και στη Φωτογραφική Ομάδα του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
Συμμετείχε σε 7 ομαδικές εκθέσεις καθώς και σε ένα λεύκωμα με δύο άλλους φωτογράφους.
Δουλειές του έχουν επιλεγεί και παρουσιαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Ελλάδας και του εξωτερικού (Fuctart, Point of Simplicity Digital Photos κ.α.). Συνεντεύξεις και δουλειά του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και ένθετα. (Ελευθεροτυπία, Βήμαγκαζίνο, Ποντίκι, Καθημερινή κ.α) όπως επίσης και σε τηλεοπτικά μέσα (ΣΚΑΙ - Γυρίσματα)
Φωτογραφίες του έχουν διακριθεί και βραβευτεί σε διαγωνισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επίσης έχουν γίνει εξώφυλλα σε audio CD στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α και Μεγάλη Βρετανία καθώς και σε βιβλία της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Είναι βραβευμένος με το μετάλλιο της PSA (Photographic Society of America)

Ιστοσελίδα
www.christos-lamprianidis.gr

Οργάνωση :
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

www.fotolesxilivadias.gr
E-mail: fotolesxilivadias@gmail.com


Για το Δ. Σ. της Φ. Λ. Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: