Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Για τις 4 Δεκέμβρη ανανεώνουν την συνάντησή τους τα μέλη της Πρωτοβουλίας Δημοτών Αλιάρτου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Συμπολίτες μας ,

Zούμε σε μια κρίσιμη κατάσταση στην οποία καθημερινά με τα άδικα μέτρα που παίρνονται εις βάρος μας , έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στην εξαθλίωση , στη μιζέρια και στην απόγνωση .

Μας καλούν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν μας ανήκει δεν μας αφορά και σε τελική ανάλυση ας το πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν . Με πρόσχημα ότι πρέπει να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να αποπληρώσουν τους τοκογλύφους που τον τελευταίο καιρό ξεζουμίζουν τους λαούς της Ευρώπης .

Το χαράτσι που μας καλούν να πληρώσουμε είναι μέρος του παραπάνω σχεδίου και εκτός των άλλων ο εκβιαστικός τρόπος που προσπαθούν να το εισπράξουν (απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης ) είναι αντισυνταγματικός . Το σπίτι στο οποίο ζούμε το φτιάξαμε εμείς ή οι γονείς μας με τον ιδρώτα μας και έχουμε πληρώσει για αυτό τους προβλεπόμενους φόρους . Δεν θα καταντήσουμε ενοικιαστές σε αυτό .

Για τους παραπάνω λόγους είμαστε ενάντια στην πληρωμή του συγκεκριμένου χαρατσιού . Πρέπει να καταργηθεί και ο οποιοσδήποτε μελλοντικός φόρος να μην εισπράττεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με εκβιαστικό τρόπο.

Η πρωτοβουλία δημοτών Αλιάρτου θα αντισταθεί σε αυτή την πολιτική της αφαίμαξης με οποιονδήποτε τρόπο .

Επόμενη συνάντηση της πρωτοβουλίας δημοτών Αλιάρτου

Κυριακή 4 /12 στις 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: