Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο...


Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Ορχομενού την 26η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» , για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα :

1. Ψήφιση πίστωσης ποσού 1.260,06€ για την διοργάνωση των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

2. Περί χορήγησης παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Παναγιώτη Οικονόμου του Επαμεινώνδα , κατοίκου Τ.Κ. Καρυάς.

3. Περί αποδοχής ποσού 7.200,00€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2011, για καταβολή δαπανών μισθοδοσίας σε μετατασσόμενους υπαλλήλους από ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΑΣΑ.

4. Περί αποδοχής ποσού 8.407,62€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, προς κάλυψη δαπανών για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων.

5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ».

6. Περί απευθείας εκμίσθωσης ακίνητων ( Αγροτεμαχίων) του Δήμου Ορχομενού στον Α.Σ. Πετρομαγούλας και ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση επιτροπής καθορισμού τιμήματος για την εκμίσθωση ακινήτων του Δήμου.

7. Περί απευθείας αγοράς ακινήτου ( Οικοπεδοαγρού) για την επέκταση του Νεκροταφείου της Τοπικής Κοινότητας Διονύσου και ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση επιτροπής καθορισμού τιμήματος για την αγορά του ακινήτου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: