Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός 53χρονος οικοδόμος


Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας 53χρονος οικοδόμος, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια στο Σύνταγμα από πέτρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, πέθανε από ανακοπή καρδιάς στον Ευαγγελισμό. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο 53χρονος δεν είχε τραυματιστεί κατά τα επεισόδια και ότι τα αίτια του θανάτου του ήταν παθολογικά.

Συγκλονισμένα από την είδηση του θανάτου του 53χρονου δηλώνουν όλα τα κόμματα στη Βουλή, ενώ αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου, που όπως είπε αυτά είναι αποτελέσματα και αυτής της σκληρής πολιτικής και των συγκρούσεων, ενώ σημείωσε ότι η αστυνομία πρέπει να κάνει καλύτερα τη δουλειά της.

Παράλληλα, ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω πτώσης από ύψος. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Νωρίτερα, ένταση επικράτησε μπροστά από τη Βουλή μεταξύ κουκουλοφόρων και διαδηλωτών του ΠΑΜΕ. Σε δηλώσεις της η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επιτέθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση των κουκουλοφόρων. Η ΓΓ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «κυβέρνηση, κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη νομίζουν ότι μπορούν να την καταστείλουν είτε με το καρότο και το μαστίγιο είτε με παρακρατισμούς». Διαβάστε αναλυτικότερα στο
http://www.skai.gr/news/greece/article/183866/antigrafotoutraumatismoi-kai-edasi-sto-sudagma-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: