Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Οχι» Μόσιαλου σε εκλογές - συγκυβέρνηση



«Δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να υπάρχει συναινετικό κλίμα στη χώρα, αλλά, όπως είπε, δεν υπάρχει θέμα συγκυβέρνησης.
«Δεν μπορεί να τίθενται τέτοια ζητήματα, όταν δεν υπάρχει συναινετικό κλίμα στη χώρα», παρατήρησε ο κ. Μόσιαλος και επικαλέστηκε πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ για την οικονομία Νότη Μηταράκη, με τις οποίες, όπως σημείωσε, απέκλεισαν τη συναίνεση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέστησε σαφές ότι «άλλο πράγμα είναι η συναίνεση και άλλο πράγμα η συγκυβέρνηση». Ανέφερε ακόμη ότι «η κυβέρνηση επιθυμεί την συναίνεση, αλλά εξαρτάται και από το άλλο μέρος» και ενώ διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει κανονικά το πρόγραμμά της.
«Δουλειά δεν έχει να κάνει η κυβέρνηση και ασχολείται συνέχεια με την αντιπολίτευση. Τους καταλαβαίνουμε. Όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει ονειρεύεται συγκυβέρνηση» δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα σχετικά σενάρια. Διαβάστε περισσότερα στο http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2044608

Δεν υπάρχουν σχόλια: