Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Συνάντηση του προέδρου της ΕΑΣ Λιβαδειάς με τη Διοίκηση της ΑΤΕ Leasing



Στόχος η εξασφάλιση συμφέρουσας χρηματοδότησης μελών της Ένωσης, για την κατασκευή Φ/Β Σταθμών
Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της ΑΤΕ Leasing στην έδρα της στην Αθηνα θα έχει την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς κ. Γιώργος Ανέστης. Αντικείμενο της συνάντησης είναι η εξασφάλιση συμφέροντος χρηματοδοτικού σχήματος για την κατασκευή Φ/Β σταθμών αγροτών-μελών τις οποίες διαχειρίζεται η Ένωση.
Με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης η Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς θα προχωρήσει άμεσα στην υπογραφή σύμβασης με το μειοδότη-κατασκευαστή που προέκυψε από πρόσφατη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα προχωρήσει ταχύτατα στην υλοποίηση των σημαντικών αυτών έργων.
Σύμφωνα με το Στρατηγικό Σχεδιασμό της, η ΕΑΣ Λιβαδειάς πρωτοστατεί στην προσπάθεια των επαγγελματιών αγροτών-μελών της που προτίθενται να προχωρήσουν στη δημιουργία Φ/Β σταθμών. Μέσω της Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς έχουν υποβληθεί 18 αιτήσεις κατασκευής Φ/Β σταθμών από επαγγελματίες αγρότες από τις οποίες οι 6 έχουν ήδη λάβει όρους σύνδεσης από τη ΔΕΗ ενώ αναμένονται και για τις υπόλοιπες.
Υπενθυμίζεται ότι θέλοντας να συντονίσει τις ενέργειές τους και να επιτύχει τους καλύτερους δυνατούς όρους συνεργασίας, η Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς προσκάλεσε τον Ιούνιο τις ενδιαφερόμενες κατασκευάστριες εταιρείες να υποβάλλουν σχετικές αναλυτικές τεχνο-οικονομικές προσφορές. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η τήρηση των όρων που προέβλεπε η τεχνική προδιαγραφή Φ/Β σταθμού 100 KWp και το Σχέδιο Σύμβασης για τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας100 KWp που έχουν εκπονηθεί από την ΠΑΣΕΓΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: