Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τα αποτελέσματα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού (ΑΕΟ)











Τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του 2010 – όπως ορίζει το καταστατικό της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού (Α.Ε.Ο.) – έκανε το πρωί της περασμένης Κυριακής, 20 Φεβρουαρίου 2011, ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Τσαγαλάς και ο Γεν. Αρχηγός κ. Νίκος Μερτζάνης σε τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού.

Αρχικά έγινε η ανάγνωση και έγκριση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου από 1-1-2010 έως 31-12-2010 και στη συνέχεια η υποβολή και έγκριση Οικονομικού Απολογισμού για το ως άνω χρονικό διάστημα καθώς και ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής .
Στην προσφώνησή του ο κ. Τσαγαλάς αναφέρθηκε στην πολυετή πλέον προσπάθεια της Διοίκησης αρχικά να «φέρει» τα παιδιά του Ορχομενού στο γήπεδο και ακολούθως να συμβάλλει στην πρόοδο της ομάδας μας στο τοπικό πρωτάθλημα.
Επίσης, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του εγχειρήματος, εάν και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά δημοσίως όλους εκείνους που ενισχύουν οικονομικά και ηθικά την Αθλητική Ένωση Ορχομενού.
Ο κ. Τσαγαλάς, όμως, στάθηκε και στην έλλειψη της συμμετοχικής δράσης, που εμφανίζεται δυστυχώς σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας, από τον κόσμο της πόλης μας, παρατήρηση που έκανε στη συνέχεια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος του ΔΣ κ. Θόδωρος Αδάμ όσο και ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης που έλαβε το λόγο.
Ο κ. Ξηρογιάννης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα «σύσφιξης σχέσεων» με τις ομάδες των Δημοτικών Διαμερισμάτων του διευρυμένου Δήμου Ορχομενού ενώ επανέλαβε την στήριξή του στην ιστορική μας ομάδα.
Λίγο πριν το τέλος ο κ. Τσαγαλάς ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη συμμετοχή τους και τους διένειμε τον οικονομικό απολογισμό του 2010. (Πατήστε να δείτε τα στοιχεία σε υψηλή ανάλυση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: