Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Συνέντευξη» σε μαθητές του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς έδωσε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Παπαγγελής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στo πλαίσιo του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius με θέμα «Ενέργεια, Κοινωνία, Περιβάλλον», το οποίο υλοποιείται από τις περιβαλλοντικές ομάδες μαθητών του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς , ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Νίκος Παπαγγελής, συνάντησε 27 μαθητές με τους καθηγητές τους, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλιού Δημαρχείου και τους έδωσε συνέντευξη.
Οι ερωτήσεις των μαθητών αφορούσαν στην εξοικονόμηση ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων πηγών στην πόλη μας και στη λειτουργία της ανακύκλωσης. Ο Δήμαρχος πληροφόρησε τους μαθητές ότι δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα στην Λιβαδειά πάνω σ’ αυτό το θέμα. Το μέλλον όμως είναι ευοίωνο, αφού ήδη έχουν εκπονηθεί και είναι έτοιμα να υλοποιηθούν διάφορα προγράμματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα ο Δήμαρχος παρουσία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Λιβαδειάς , κ. Δημήτρη Σκαπέτη, όχι μόνο απάντησε στις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος ερωτήσεις των μαθητών, αλλά προκάλεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία κατέληξε σε πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή των μαθητών σε προγράμματα ανακύκλωσης που θα επιχειρήσει να εφαρμόσει ο Δήμος Λιβαδειάς στο εγγύς μέλλον .
Τα συμπεράσματα της συνέντευξης αυτής θα παρουσιαστούν στους μαθητές των σχολείων της Κύπρου, Ισπανίας, Ιταλίας, Πολωνίας και Γερμανίας, οι οποίοι συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius.

Δεν υπάρχουν σχόλια: