Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στη φύση η κοπή πίτας του Οικολογικού Συλλόγου Ορχομενού


Στο Κέντρο Προστασίας Άγριας Φύσης Ορχομενού προτίμησε φέτος να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Οικολογικός Σύλλογος την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου το μεσημέρι.

Μέσα σ’ αυτό τον όμορφο χώρο, σε μια «καλοκαιρινή» μέρα , ο γραμματέας του συλλόγου κος Βασίλης Ρόδης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού κ. Γιώργο Ζυγούρη , έκοψαν την πίτα παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και των εκπροσώπων της Π.Π.Ο. και του Κ.Π.Α.Φ. Στη μικρή αυτή γιορτή έδωσε το παρόν του , παρόλο το βεβαρημένο πρόγραμμά του, ο Δήμαρχος της πόλης κος Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης. Οι εκπρόσωποι του Δήμου μας καθώς και οι επισκέπτες , ενημερώθηκαν για τις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Α.Φ. όπου , όταν χρειάζεται , φιλοξενούνται τραυματισμένα ζώα και πουλιά.
Οι επίσημοι προσκεκλημένοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους για τις δράσεις του συλλόγου και τόνισαν ότι ο Δήμος Ορχομενού θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την οικολογική ισορροπία του τόπου μας αλλά και για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Kέντρου Προστασίας Αγριας Φύσης .
Ακολούθησε ένα μικρό γεύμα με σπιτικό φαγητό και βιολογικό κρασί .

Δελτίο τύπου Π.Π.Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια: