Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Εκδηλώσεις και παρουσίες στον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρκετές ήταν οι εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 21-23/01 από συλλόγους του νέου Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.
Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή, ο Γ.Σ Ηρακλής όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Νίκος Στρατέλος.
Το Σάββατο, η Εύξεινος Λέσχη Θήβας «Ο Πόντος» όπου παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιουλία Κοντού καθώς και ο «ΑΟ Η ΘΗΒΑ» όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων και Αντιπρόεδρος του ΑΟ Η Θήβα κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, οι Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Θίσβης κ.κ Παναγιώτης Ζερικιώτης και Γεώργιος Σκαλής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκος Στάϊκος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ. Ηλίας Πέτραινας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Παναγιώτης Γελέκας, Ιουλία Κοντού, Γιώργος Σδόνας και Κώστας Βενιζέλος καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κώστας Χαρέμης.
Την Κυριακή, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικισμού Αγίου Βασιλείου όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καπαρελίου κ Γιώργος Θανάσαινας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλαταιών κ. Κώστας Σοφός.
Επίσης την ίδια ημέρα, ο Σύλλογος Γυναικών Ελλοπίας όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης κ. Γεώργιος Σκαλής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομβραίνας κ. Γιώργος Κιούσης και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Σύρος Λουκάς καθώς επίσης και το Λύκειο Ελληνίδων Θήβας όπου το παρόν τους έδωσαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Βενιζέλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κώστας Χαρέμης.
Τέλος, την Κυριακή ο Σύλλογος των Ξηρονομαίων πραγματοποίησε την πρώτη επιμορφωτική εκδήλωση για το νέο έτος με τίτλο «Το ψεύδος ως κοινωνικό φαινόμενο» με ομιλητή τον Φιλόλογο Καθηγητή κ. Σωτήρη Στεφανόπουλο.
Η εκδήλωση έγινε στο Κοινοτικό Κατάστημα Ξηρονομής όπου παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης κ. Γεώργιος Σκαλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Κολιγιάννης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομβραίνας κ. Γιώργος Κιούσης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: