Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση κοπής της πίτας του ΑΚΟΛ

















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Ομίλου μας, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης μας.
Την εκδήλωσή μας λάμπρυνε με την παρουσία της, ομάδα αθλητών και αθλητριών του Α. Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, παρουσιάζοντας προγράμματα ακροβατικής γυμναστικής, για τα οποία εισέπραξαν το ενθουσιώδες και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών φορέων, οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μας, τα μέλη και πολλοί φίλοι του Ομίλου μας, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις κερκίδες.
Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρός μας Κα Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου, αφού ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, αναφέρθηκε στην αξία του εθελοντισμού, με αφορμή την ανακήρυξη του 2011, από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, ως έτος εθελοντικών δραστηριοτήτων, που προωθούν την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
Το γεγονός αυτό, όπως ανέφερε, είχαν και έχουν ενστερνιστεί τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Α.Κ.Ο.Λ. και για τριάντα έξι (36) συνεχή χρόνια προσφέρουν, με τον δικό τους τρόπο, εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού.
Αυτό ήταν άλλωστε και το κριτήριο, γι΄ αυτή τη χρονιά, που υιοθέτησε το Διοικητικό μας Συμβούλιο, για την απονομή τιμητικών διακρίσεων, οι οποίες δόθηκαν στους παρακάτω :
1. Για την εθελοντική τους προσφορά στις κοινωνικές υποχρεώσεις του Ομίλου μας, τιμήθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες μας, με αλφαβητική σειρά.

Γκώνια Αμαλία
Δημολούλια Νίκη
Καθάριος Λουκάς
Καλέγκα Κατερίνα
Καλογερή Κατερίνα
Κατσίφα Γιούλη
Κωτσαδάμ Βασίλης
Μίγας Κώστας
Μιχαήλ Ελίνα
Μύθης Ανδρέας
Παλαμίδα ΄Εφη
Πρόφκα Μαρία
Σολωμού Ελένη
Τσώνη Λίτσα

2. Για την προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό, από τη θέση του Προέδρου της Τοπικής ΄Ενωσης Βοιωτίας-Εύβοιας Σ.Ε.Γ.Α.Σ., τιμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Μουλκιώτης Γεώργιος.
3. Τέλος τιμητική διάκριση δόθηκε στην Ελληνική ΄Ενωση ΄Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, για την πολυποίκιλη εθελοντική προσφορά των μελών της στην τοπική μας κοινωνία.

Για την βοήθεια στην εθελοντική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η Πρόεδρός μας, έκανε ανοικτή πρόσκληση προς όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν το έργο που παράγεται στον Α.Κ.Ο.Λ., έτσι ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας προς τα αθλητικά μας μέλη να βελτιωθούν ποιοτικά και ποσοτικά.
Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όσους μας συμπαραστάθηκαν υλικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και είναι οι :
1. Για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς
· Το κατάστημα ΑΝΕΤΑ, μία 7ήμερη δωροδιαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χώρα μας. Τυχερός λαχνός ήταν το Νο 0457.
· Καλέγκα Ελένη, μία διοργάνωση παιδικού πάρτυ. Τυχερός λαχνός ήταν το Νο 0010.
· Ε. Παπαχαραλάμπους (EXPERT), ένα φορητό ράδιο με CD MP3. Τυχερός λαχνός ήταν το
Νο 1391
· Κωτδαδάμ Γεώργιος (EURONICS), ένα σετ περιποίησης μαλλιών. Τυχερός λαχνός ήταν το Νο 0173
· Αλαφογιάννη Μαρία (INFORMATICS), δύο ενότητες Η/Υ. Τυχερός λαχνός ήταν το Νο 1198

2. Οι πίτες ήταν προσφορά των καταστημάτων :
ü Γέρου Δημητρίου, φούρνος στην οδό Μπουφίδου (πεζόδρομος)
ü Παπασπύρου Κων/νου, φούρνος στην Λεωφ. Δ. Παπασπύρου (πρώην Αθηνών)
ü Παγάνη Κων/νου, ζαχαροπλαστείο ΕΣΠΕΡΙΑ
ü Μανιά Αργύρη & Καπαρού Αθανασίου, ζαχαροπλαστείο BELISSIMO
ü Σωτηροπούλου Χρύσα, ζαχαροπλαστείο στην οδό Ιωάννη Περγαντά (πρώην Θεσ/νίκης)
ü Σωτηρόπουλου Ηλία & Χαράλαμπου, ζαχαροπλαστείο ΧΑΡΙΤΕΣ

Την εκδήλωση συντόνισαν τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Ανέτα Ιωάννα & Παπασπύρου Γεώργιος, οι οποίοι ζήτησαν από όλους τους παρευρισκόμενους, να είναι κοντά μας και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει για το 2011.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Κ.Ο.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: