Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Την σκυτάλη στον κλασσικό χορό στον Ορχομενό παίρνει η Ευμορφία Μηλιώτη!


Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας η Σχολή Μπαλέτου της Μαριάννας Μπούρα στον Ορχομενό περνάει «στα χέρια» μιας άξιας μαθήτριάς της, της κας Ευμορφίας Μηλιώτη (φωτογραφία) που αναλαμβάνει να συνεχίζει την πολύχρονη αυτή παράδοση στη πόλη μας. Με την δική της πλέον σφραγίδα, η καθηγήτρια Ευμορφία Μηλιώτη στοχεύει να ανανεώσει το ενδιαφέρον της τοπικής μας κοινωνίας γύρω από το κλασσικό χορό αλλά και τις νεότερες τάσεις του, όπως την τζατ, το χιπ χοπ, χορούς λατιν και οριενταλ, καθώς και να δημιουργήσει νέα τμήματα για μεγαλύτερες κυρίες.

Θυμίζουμε πως η κα Ευμορφία Μηλιώτη διαθέτει κρατικό πτυχίο χορού (GBA) ενώ είναι απόφοιτη και της Φιλοσοφικής Σχολής του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την παιδοψυχολογία. «Χορός! Η τελειότερη μορφή έκφρασης των ανθρώπινων δυνατοτήτων, της αρμονίας σώματος και νου, της καλαισθησίας και της γοητείας του γυναικείου σώματος! Συνεχίζουμε, λοιπόν, το όραμα της Μαριάννας Μπούρα για την διαμόρφωση μιας κουλτούρας στην πόλη μας γύρω από τον κλασσικό χορό αλλά και τις άλλες του μορφές. Επιθυμία μου η Σχολή Χορού να εξακολουθήσει να αναπτύσσεται και να συγκινεί τα νέα κορίτσια να γυμνάσουν το σώμα τους και την ψυχή τους» λέει στο Orchomenos Prees η νέα ιδιοκτήτρια κα Ευμορφία Μηλιώτη.
Παράλληλα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους μας για τα εγκαίνια της Σχολής, την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6.00 μ.μ. (Σχολή Μπαλέτου Ευμορφίας Μηλιώτη, 28ης Οκτωβρίου, έναντι Δημαρχείου Ορχομενού)

Δεν υπάρχουν σχόλια: