Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Σε κλίμα αισιοδοξίας τα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης «Κορινθία 2010»


Την Βοιωτία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης


Περισσότεροι από 170 εκθέτες παίρνουν μέρος στην 2η Πανελλαδική έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010» που οργανώνει και φέτος το Επιμελητήριο Κορινθίας στο παλαιό εργοστάσιο της Σωληνουργίας, στο 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ και οι διοργανωτές περιμένουν η προσέλευση να ξεπεράσει τον περσινό αριθμό επισκεπτών που άγγιξε 22.000 εισιτήρια.
Την Βοιωτία εκπροσώπησε και πάλι ο αεικίνητος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, αφού είναι γνωστό στους πάντες πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει σπάσει από καιρό τα σύνορα της Βοιωτίας, είτε μπορούν είτε δεν μπορούν ορισμένοι να το «ανεχθούν»! Σε μια περίοδο, μάλιστα, όπου το όνομά του «παίζει» δυνατά ως υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με το ψηφοδέλτιο του κ. Αθανάσιου Χειμάρα, η χθεσινή του παρουσία στην «πρώτη γραμμή», αν μη τι άλλο, κάτι φανερώνει για την επόμενη μέρα των όποιων - εν τέλει- επιλογών γίνουν από τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά. Διαβάστε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο αυριανό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (www.neatisviotias.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: