Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

To Beach Wave ξεκίνησε δυναμικά!


Από την Παρασκευή 6/8 μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, 8/8 όλoι οι νέοι και όσοι αισθανόμαστε νέοι δίνουμε ραντεβού στο Beach Volley, στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου! Ολα μαζί και τα 14 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο 1ο τριήμερο Live Summer Party Festival στην περιοχή μας, συναντήθηκαν στο κεντρικό καφέ-μπαρ της Λιβαδειάς, “Τρυποκάρυδος” κι ένωσαν τις δυνάμεις τους για την επιτυχία μιας σημαντικής καλλιτεχνικής νεανικής και πρωτοπόρας εκδήλωσης με το γενικό τίτλο “BEACHWAVE 2010”.

Περίπου 40 άτομα των QUANTUM, POSTERO DIEM (Δίστομο), BLACK WIDOW, NEVERTHELESS (Άσπρα Σπίτια), GREEK ROCK PROJECT, BLOOD SANCTION, SUBFIRE, HYPNOSIS, IRON WHAT??, BLOOD FEATHER (Λιβαδειά) αλλά και οι BIG BUBBLE και οι 88 RETROYΕD (Αθήνα) αλλά και οι χορηγοί του προωθητικού υλικού Viotia Radio και οι Οργανωτές 4Wave crew και η Μ.Κ.Ο “Αειφέρων” δήλωσαν πανέτοιμοι για ένα αξέχαστο τριήμερο! Επίσης αρκετοί επαγγελματίες καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Νίκος Ζουρνής καθώς και το πρωτοεμφανιζόμενο στη δισκογραφία συγκρότημα ΒΟΜΒΟΙ, συμμετέχουν και θα τους δούμε όλους, ζωντανά επί σκηνής! To event αυτό θα διεξαχθεί στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου στο Beach Volley, θα διαρκέσει 6-7-8 Αυγούστου και θα είναι ολοήμερο και με εντελώς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ !! Τρείς ημέρες, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα γεμίσουν party events και μουσική από γνωστούς, αλλά και guest, pop/rock/reggae/electro Djs. Το τριήμερο αυτό θα αποτελέσει ένα συναρπαστικό mix διαφόρων μουσικών ειδών που θα προσφέρουν την πιο summer beach party ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, με κορύφωση τα δειλινά, τα οποία αφιερώνονται στα LIVE CONCERT EVENTS από μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της περιοχής.
Το τριήμερο θα περιέχει αρκετά jam και karaoke καθώς και graffiti art, γεγονότα, που θα ανακοινώνονται από μικροφώνου, στη διάρκεια του τριήμερου! Παράλληλα τα ιστιοπλοϊκά σκαφάκια του Α.Ψ.Λ. “ΜΕΔΕΩΝ”, θα κάνουν σχηματισμούς επίδειξης κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών!
Την εκδήλωση στελεχώνουν και ενισχύουν το παραθαλάσσιο μπαρ της περιοχής “ΜΕΔΕΩΝ” και το εστιατόριο “Περοκέ”, που κατα τη διάρκεια του φεστιβαλ θα προσφερουν σε πολυ καλές τιμες, μπυρα, ποτα και αναψυκτικά καθως και φαγητό. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν τουαλέττες και αποδυτήρια για τους λουόμενους, ενώ για κρατήσεις δωματιων οι Οργανωτές εχουν συμβληθεί με την πανσιον “ΑΡΧΑΙΟ ΤΕΙΧΟΣ“ - Ιωάννης Καλατζής, τηλ 22670 21010 ή 22458 και τα ξενοδοχεία “ΗΟΤEL ΑΜERICA” - 22670 22079, 22080, Κος Κοτρόγιαννος , και “ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΖΕΜΕΝΟΥ” - Παναγιώτης Α. Θεοχάρης τηλ 22670 31217, για καλύτερες τιμές για τους επισκέπτες τους.
Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Διστόμου, της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ και την οργανωτική υποστήριξη της Μ.Κ.Ο. “ΑΕΙΦΕΡΩΝ”. Xoρηγοί της εκδήλωσης η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. και η Attica bank.
Το Radio Distomo είναι χορηγός επικοινωνίας, το portal Viotia Radio του προωθητικού υλικού και χορηγός ήχου η DIGIWORX multi-media.
Οι Οργανωτές σας καλούν στο σημαντικότερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στη Βοιωτία ! Να είστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: