Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γιαννόπουλος στηρίζει Χειμάρα…


Ανακαλύψτε τη νέα στήλη της Ορχομένιας δημοσιογράφου Ιωάννας Μουτσανά στην ιστοσελίδα του Star Κεντρικής Ελλάδας (www.starlamia.gr )

Την επιλογή της ΝΔ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει ο Θανάσης Γιαννόπουλος, παρά την οποιαδήποτε ένσταση ή ενδεχομένως ανθρώπινη πικρία της μη επιλογής του ιδίου ως υποψηφίου. Αναφορικά δε, με την πιθανότητα αποσκίρτησής του από το κόμμα της ΝΔ, ο κ.Γιαννόπουλος ήταν κατηγορηματικός, «ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και τη Νέα Δημοκρατία, όπως ξέρετε, την έχουμε χτίσει όλοι μας, λιθάρι-λιθάρι. Άρα, λοιπόν, αυτή τη στιγμή, δεν δίνουμε τη δυνατότητα σε κανέναν να αμφισβητήσει την ενότητά μας».
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Γιαννόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παραμένετε στη Νέα Δημοκρατία;
Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον Πρόεδρο. Συζητήσαμε πάρα πολλά θέματα, κυρίως τα αυτοδιοικητικά. Ιδιαίτερα βέβαια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα στηρίξετε τον κ. Χειμάρα ή όχι;
Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ότι μπορεί να έχω οποιαδήποτε ένσταση ή ενδεχομένως ανθρώπινη πικρία της μη επιλογής μου ως υποψηφίου, αλλά επειδή είναι καθαρώς προσωπικό θέμα, δεν θέλω να κάνω μεγαλύτερα και περισσότερα σχόλια. Θα σας πω, όμως, ότι η σημερινή εποχή, που απαιτεί -θα έλεγα- πολιτική σωφροσύνη, μου δίνει ακριβώς το δικαίωμα να πω ότι θα στοιχηθώ με την απόφαση την οποία έχει πάρει η Αυτοδιοικητική Επιτροπή της αξιολόγησης των υποψήφιων.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα, δεν θα κατεβείτε ανεξάρτητος, δηλαδή;
Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Βουλευτής ανεξάρτητος;

Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Μα ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και τη Νέα Δημοκρατία, όπως ξέρετε, την έχουμε χτίσει όλοι μας, λιθάρι-λιθάρι. Άρα, λοιπόν, αυτή τη στιγμή, δεν δίνουμε τη δυνατότητα σε κανέναν να αμφισβητήσει την ενότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: