Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε την ανάδειξη του κκ. Ιερωνύμου σε «επίτιμο Δημότη»


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά το – εκρηκτικό είναι αλήθεια - Δημοτικό Συμβούλιο, όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ομόφωνα και στην προ ημερησίας διάταξη συζήτηση να δοθεί ο τίτλος του «επίτιμου Δημότη» στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμο κατά την μονοήμερη επίσκεψή του στην πόλη του Ορχομενού ανήμερα της 10ης Σεπτεμβρίου 2010. Προ ημερησίας και σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, ο απερχόμενος Δημοτικός Σύμβουλος από το συνδιασμό «Όραμα και Έργο» κ. Λουκάς Τριανταφύλλου αναφέρθηκε σε ... πολλά από τα οποία ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ είχε καταφέρει να εντοπίσει τα οκτώ τελευταία χρόνια που συνεργάζονταν σε θέσεις ευθύνης με τον Δήμαρχο Ορχομενού.
Σχεδόν 60 ημέρες πριν από τις εκλογές, ωστόσο, προκειμένου προφανώς να στηρίξει την επιλογή του να ενταχθεί στον συνδιασμό του κ. Κώστα Ξηρογιάννη , «συγκέντρωσε» όλα όσα θα μπορούσαν να «πλήξουν» την εικόνα του Δημάρχου και τα κατέθεσε δημόσια.
Παρά, όμως, την επικοινωνιακή διάσταση που θέλησε να δώσει καλλιεργώντας μέρες τώρα την «προσδοκία» πως θα «προβεί σε αποκαλύψεις», δεν φάνηκε να «κερδίζει» τους πόντους που περίμενε έχοντας μπροστά μια λαοθάλασσα να τον παρακολουθεί καθώς υποδύονταν τον «επαναστάτη»! Για το λόγο αυτό – προφανώς – ξεροκατάπιε αρκετές τζούρες, μπαινοβγαίνοντας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μη μπορώντας να κρύψει την αμηχανία του (;). Ατάραχος ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος έδωσε όσες απαντήσεις επιθυμούσε, ενώ θλιβερή εντύπωσε προκάλεσε σε παρισταμένους και μη η πληροφορία πως ένας πρώην Δήμαρχος όπως ο κ. Γιώργος Ζυγούρης όχι απλά «ανέχθηκε» την «πολιτική συμπεριφορά» του κ. Τριανταφύλλου, όντας στο ακροατήριο, αλλά την χειροκρότησε στην κυριολεξία!
Εκτός ημερησίας ο Πρόεδρος του ΔΣ ανέγνωσε και την επιστολή του κ. Λάμπρου Ρόδη με την οποία έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξης του κ. Ξηρογιάννη, δηλώνοντας πλέον «Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος».
Το Orchomenos Press θα επανέλθει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: