Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Κυκλοφόρησε το 10ο φύλλο της ομώνυμης περιοδικής έκδοσης του Συλλόγου Ορχομενίων της Αθήνας «Ο Μινύας»



Ύστερα από αρκετούς μήνες, η «φωνή» του Μινύα, η περιοδική έκδοση του Συλλόγου των Ορχομενίων της Αθήνας έφτασε και πάλι στα χέρια μας προκειμένου να ανανεώσει την επαφή μας με το Σύλλογο των Αποδήμων αλλά και να μας θυμίσει μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα του Συλλόγου, να μας πληροφορήσει για τις δραστηριότητες της γενέτειράς μας αλλά και να υπενθυμίσει πως οι δεσμοί μεταξύ μας παραμένουν ισχυροί!

«Αρχικά, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και φαντάζομαι εκ μέρους όλους μας, θέλω να ΣΥΓΧΑΡΩ την Δημοτική Αρχή της πόλης μας που μέσα από τα έργα και τις ημέρες της αλλά και τον πολιτικό της αγώνα, υπερασπίστηκε την αυτοδυναμία του Δήμου Ορχομενού και πέτυχε στη νέα Διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας μας να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα όρια νέου Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού» τονίζει στο μήνυμα του ο συμπαθέστατος Πρόεδρος κ. Νίκος Καρρής (φωτογραφία). Και συνεχίζει: «Καλοσωρίζουμε, λοιπόν, και εμείς με τη σειρά μας τους νέους συμπολίτες μας από το γειτονικό Δήμο Ακραιφνίας και ανοίγουμε – όπως έχουμε ήδη κάνει ήδη από την περίοδο που δημιουργήθηκε ο Καποδιστριακός Δήμος Ορχομενού – και πάλι την φιλόξενη στέγη μας για τους νέους φίλους – συμπολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στην «οικογένεια του Μινύα». Άλλωστε, ο θυμικός Βασιλιάς από τον οποίο εμπνεύστηκαν την ονομασία μας οι ιδρυτές του Συλλόγου των Ορχομένιων της Αθήνας και οι Μινύες κατοικούσαν – ως γνωστόν – σε όλη αυτή την περιοχή που σήμερα ενοποιείται σε «Δήμος Ορχομενού» σύμφωνα με το Σχέδιο Καλλικράτης». «Η αυτονομία του Ορχομενού και των Διαμερισμάτων μας» συνεχίζει ο Πρόεδρος του Μινύα «μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον της περιοχής μας, ενώ το δικό μας μήνυμα είναι να αγωνιστούμε όλοι για την πρόοδο και την ευημερία της ιδιαίτερης πατρίδας μας, να επιστρέφουμε ο καθένας χωριστά ο,τι καλύτερο αποκόμισε από τον δημόσιο βίο του και να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου η τοπική μας κοινωνία, η γενέτειρά μας και η παντοτινή μας επιστροφή στις ρίζες μας να αναπτύσσεται εν ειρήνη.
Για άλλη μια φορά, λοιπόν, συγχαίρουμε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που κατάφεραν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα του Δήμου Ορχομενού». Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του προς τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου των Ορχομενίων της Αθήνας, ο κ. Νίκος Καρρής μας προσκαλεί… «Προσωπικά, θέλω ακόμη να σας ενημερώσω πως ο «Μινύας» - στην προσπάθειά του να επικοινωνεί αμεσότερα με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας – απέκτησε πρόσφατα το δικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση
syllogosminias@gmail.com. Προσκαλώ όλους σας ο,τι σκέπτεστε, ο,τι θέλετε να δημοσιεύσετε ή να μας πληροφορήσετε, να μας το αποστέλλεται πλέον και ηλεκτρονικά. Ακόμη, θέλω να σας πληροφορήσω πως ακολουθώντας τις επιθυμίες των καιρών αλλά και τις δικές μας επιθυμίες για ένα Σύλλογο σύγχρονο και ζωντανό δημιουργήσαμε και τη δική μας σελίδα στο Facebook στο http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=123904444319647&ref=mf». Και ο κ. Καρρής ολοκληρώνει τις σκέψεις του με την εξής υπενθύμιση: «Πριν σας αποχαιρετίσω ευχόμενος σε όλους και στον καθένα χωριστά «καλό καλοκαίρι», να σας υπενθυμίσω πως στην επέτειο του θαύματος της Μεγαλόχαρης στην πόλη μας, στις 10 Σεπτεμβρίου 2010, θα τιμήσει φέτος με την παρουσία του ο από Θηβών και Λεβαδείας και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμος, ενώ αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας θα βρίσκεται επίσης στην γενέτειρά μας ύστερα από την επίσημη πρόσκληση που ήδη έχουμε λάβει. Με τη σειρά μου, εκ μέρους και πάλι σύσσωμου του ΔΣ, σας απευθύνω και γι` αυτό το γεγονός ανοικτή πρόσκληση. Καλή Αντάμωση! Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι μας.
Ραντεβού και πάλι με υγεία το φθινόπωρο!»
. Αξίζει να σημειωθεί πως Χορηγός της Έκδοσης είναι τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ καθώς και ο Ορχομένιος Οδοντρίατρος κ. Νίκος Ντάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: