Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τράπεζα αίματος ... από τη Νέα Δημοκρατία!


Αιμοδοσία μελών την Κυριακή του Συνεδρίου


Με σύνθημα Κατάθεση Αίματος, Ανάληψη Ζωής, η Γραμματεία Εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε πρωτοβουλία για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος. Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 8ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος την Κυριακή 27 Ιουνίου και ώρα 12.00-17.00 στο κλειστό στάδιο του Φαλήρου (tae kwon do) σε ειδικές εγκαταστάσεις που θα οργανώσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια της Γραμματείας Εθελοντισμού υπήρξε η Γραμματεία Οργανωτικού και ο Γραμματέας κ. Μανώλης Αγγελάκας με συντονιστή τον κ. Νίκο Καπερώνη.

Όπως τονίζει η Γραμματέας Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κα Φωτεινή Πιπιλή, η πρωτοβουλία αυτή για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος της Ν.Δ. σηματοδοτεί τη νέα σχέση κόμματος και κοινωνίας, ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους, όπου ο Εθελοντισμός και η Αλληλεγγύη είναι προαπαιτούμενα στήριξης για όσους έχουν ανάγκη.
Μάλιστα, η Γραμματέας Εθελοντισμού, με τη δημοσιογραφική της εμπειρία, κάνει έκκληση σε όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές αιμοδότες που θα παραστούν στο Συνέδριο, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, με δεδομένη την τραγική έλλειψη φιαλών αίματος τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο, λόγω διακοπών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν συνάνθρωποί μας ιδίως μάλιστα νέοι, θύματα τροχαίων, αλλά και χρόνιων παθήσεων.
Την Κυριακή 27 Ιουνίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, στο tae kwon do, δίνουμε όλοι αίμα. Πηγή: http://www.tharrosvioton.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: