Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Διοικητηρίου Βοιωτίας































































Απολογισμός έργου για την 8ετία
αλλά και του πολιτικού οράματος για τον Κλέαρχο Περγαντά

Το μέγεθος του πολιτικού του οράματος καθώς και το συνολικό απολογισμό της 8ετίας στην οποία εκπροσώπησε το Νομό μας με την ιδιότητα του πρώτου πολίτη ξεδίπλωσε σήμερα το πρωί ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς με αφορμή τον επίσημο εγκαινιασμό του Διοικητηρίου Βοιωτίας. Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου και εκπροσώπων της τοπικής μας εκκλησίας, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, του α` και β` βαθμού Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και των παραγωγικών φορέων, εκπροσώπων συλλόγων αλλά και πλήθος κόσμου που στηρίζει το πολιτικό έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας υπό τον Κλέαρχο Περγαντά, ένα σύγχρονο κτηριακό συγκρότημα παραδόθηκε και επίσημα σε χρήση και κατ` επέκταση στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σε μια εκ των πραγμάτων αρχηγική εμφάνιση, ο Νομάρχης Βοιωτίας Κλέαρχος Περγαντάς φανερά ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για όλους τους Βοιωτούς, επανέλαβε πολλές φορές τις ευχαριστίες τους προς όλους και στον καθένα χωριστά, συνεργάτες, εργαζομένους αλλά και φορείς με τους οποίους εφάρμοσε το μεγαλύτερο μέρους του προγράμματός του ως Νομάρχης λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη θερμή σας ανταπόκριση στο σημερινό κάλεσμα, να μοιραστείτε μαζί μας, μια από τις πιο ωραίες και σημαντικές μέρες της θητείας μας. Της μέρας που εγκαινιάζουμε το νέο κτίριο των Υπηρεσιών της Νομαρχίας Βοιωτίας, το Διοικητήριο Βοιωτίας, όπως το λέμε όλοι». Αυτή τη μέρα, διαλέξαμε παράλληλα, για να κάνουμε μπροστά σας, δημόσια, απολογισμό των πεπραγμένων μας στα 8 χρόνια της θητείας μας, συνεπείς σε βασικές αρχές, όπως η διαφάνεια, η συμμετοχή και η ενημέρωση του πολίτη» σημείωσε ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς.
Σύμφωνα που τα στοιχεία στα οποία αναφέρθηκε ο Νομάρχης ο προϋπολογισμός των δύο Διοικητηρίων Λιβαδειάς και Θήβας έφτασε τα 14.100.000€. Το κτίριο της Θήβας προηγήθηκε σε κατασκευή και λειτουργία, παρέχοντας, από τις αρχές του 2005, σύγχρονες υπηρεσίες στους πολίτες. Η συγκεκριμένη κατασκευή της Λιβαδειάς, χρειάστηκε για να υλοποιηθεί 3 διαδοχικές φάσεις εργασιών. Διαβάστε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο αυριανό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (http://www.neatisviotias.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: