Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Αγιασμός ..με εξάψαλμο στον Καράμπελα



Η ευχή του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιου, για θεία φώτιση, κατά την τελετή αγιασμού του νέου κτιρίου, όπου έχουν μεταστεγαστεί οι δημοτικές υπηρεσίες, μάλλον δεν έπιασε τόπο, αφού λίγο μετά την τελετή η δημοτική σύμβουλος Νίκη Δημακοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο νομαρχιακό σύμβουλο Γιάννη Καράμπελα, αποκαλώντας τον «ο κανένας».
Αφορμή στάθηκε η παρέμβαση του κ. Καράμπελα για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου καθώς, όπως αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα, στις εκτός σχεδίου περιοχές, με το νέο ΓΠΣ θα απαγορεύεται η δόμηση διότι χαρακτηρίζεται ως γη υψηλής παραγωγικότητας. Ζήτησε μάλιστα τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και την ανάκληση του ΓΠΣ.
Σημειώνεται ότι την καταγγελία Καράμπελα επιβεβαίωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώτα Πούλου και Γιάννης Αποστόλου, αποδίδοντος το «λάθος» σε υπηρεσιακό παράγοντα του δήμου.
Η κ. Δημακοπούλου άδραξε την ευκαιρία να επιτεθεί στον κ. Καράμπελα, όχι τυχαία, αφού θεωρείται πιθανός υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ, σηματοδοτώντας έτσι την αντίθεση της στην υποψηφιότητα του.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Δημακοπούλου, στέλεχος επίσης της ΝΔ, «δεν δικαιούται να μιλάει ο κανένας, ο κ. Καράμπελας δεν έκανε καμία πρόταση για το ΓΠΣ», ενώ τον κατηγόρησε ότι υποκινεί τους δημότες σε «εξέγερση» κατά του ΓΠΣ
Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Δημακοπούλου εκφράζεται απαξιωτικά για το Γ. Καράμπελα και η στάση της μάλλον θα δημιουργήσει πρόβλημα στο κόμμα της εάν τελικά επιλεγεί υποψήφιος δήμαρχος.
Πρόβλημα όμως για τη ΝΔ θα πρέπει να αποτελούν και τα καλά λόγια, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί, λέει η κ. Δημακοπούλου για το νυν δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Δ. Τσιφή, τον οποίο στηρίζει εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου.
Στήριξη που έγινε πιο απροκάλυπτη μετά την ενοικίαση κτιρίου της δ.σ για τη στέγαση του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού.
Κατά τα λοιπά ο αγιασμός κύλησε ομαλά, με το δήμαρχο να εύχεται «φώτιση για εργαζόμενους και αιρετούς» και τις δημοτικές συμβούλους Γ. Πούλου και Β. Ζητουνιάτου να εύχονται, σύντομα, τη μεταστέγαση του δήμου στο κτίριο του Διοικητηρίου. Όσο για την κ. Δημακοπούλου ,που μετά την παραίτηση του Λ. Ανέστη, εκτελεί χρέη επικεφαλής του συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ, ευχήθηκε ο επόμενος δήμαρχος να είναι Λειβαδίτης. Πηγή: http://www.siriosfm.gr/?p=12276

Δεν υπάρχουν σχόλια: