Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο "προστάτης των οδηγών" γιορτάστηκε και στη Θήβα




Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Καλοκτένη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/05/2010) ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικόλαος Σβίγγος με αφορμή την εορτή του προστάτη των οδηγών Αγίου Χριστοφόρου. Ο κ. Σβίγγος παρέστη στην θεία Λειτουργία μετά από πρόσκληση της Ένωσης ιδιοκτητών ραδιοταξί Θήβας "Ο Κάδμος" και του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως "Η Θήβα".


Παράλληλα ο κ. Σβίγγος το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στις Λατρευτικές Πανηγυρικές εκδηλώσεις που τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Νέου, στην συνοικία του Ταχίου, με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου. Ο Δήμαρχος Θηβαίων μαζί με τους αντιδημάρχους Ελένη Πέτικα, Παναγιώτη Βενιζέλο και Κώστα Βενιζέλο συνόδευσαν την περιφορά της εικόνας του Αγίου που έγινε με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Θηβαίων. Σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά:
«Εύχομαι χρόνια πολλά στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και φορτηγών του Δήμου μας. Η σημερινή ημέρα είναι γι’ αυτούς ιδιαίτερη αφού τιμάται ο προστάτης Άγιος των οδηγών, ο Άγιος Χριστόφορος.
Με τους επαγγελματίες οδηγούς έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον τομέα της οδοποιίας και του κυκλοφοριακού της πόλης. Σε λίγες ημέρες μάλιστα ξεκινούν και οι παρεμβάσεις στην οδό Πινδάρου, με στόχο την αναβάθμιση του κεντρικού δρόμου της πόλης μας αλλά και την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών. Παράλληλα σήμερα, με κατάνυξη τιμήσαμε στο Τάχι την εορτή του Αγίου Νικολάου του Νέου. Πολλές ευχές στους κατοίκους της συνοικίας για υγεία και μακροημέρευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: