Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Εντυπωσίασε ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού






















Στιγμιότυπα από την χθεσινοβραδινή μουσικοχορευτική παράστασή τους με τίτλο «Θάλασσα κι αλμυρό νερό…»

Την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ παρουσίασε την χορευτική παράσταση «Θάλασσα κι αλμυρό νερό…» . Χοροί και τραγούδια από νησιά του Αιγαίου όπως Κάλυμνος, Πάρος, Τήλος, Σάμος, Σύμη …πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού . Οι χορευτές μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν τους θεατές σε αγαπημένα ελληνικά νησιά υπό τη διδασκαλία του κ. Κώστα Πατσαλή. Ενδιάμεσα των χορών παρεμβάλονταν μικρά σκετς που ερμήνευσαν η κα Ευδοκία Τσάπρα και ο κ. Κώστας Πατσαλής. Στην παράσταση συμμετείχε και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σουλίου Κορινθίας όπου παρουσίασε χορούς από τη Χίο και τη Λήμνο υπό τη διδασκαλία της κας Έφης Γαϊτάνη.
Παρόντες στην παράσταση ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λ. Υπερήφανος, ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Νταβαλούμης , ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου & Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ε. Μονοχάρης , ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Κ. Ξηρογιάννης , εκπρόσωποι Συλλόγων της πόλης κά
Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη του Ομίλου για την αγάπη και τη συμμετοχή τους, ιδιαιτέρως τις κυρίες του Ομίλου που αφιλοκερδώς ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά και τα πρόσφεραν για την ενίσχυσή του. Επίσης ευχαριστεί το Πολιτιστικό Κέντρο για την παραχώρηση της αίθουσας, τους κ Θύμιο Δέδε και Ηλία Κόττα για τη ζωγραφιά που έκαναν για τον Λαογραφικό Όμιλο, τους Γιάννη & Κώστα Κιαλιό για την άψογη ηχητική κάλυψη, τα «αναψυκτικά ΑΓΝΗ» για τα αναψυκτικά που διέθεσαν δωρεάν για την βραδιά αυτή και βεβαίως τον κ. Γιώργο Πουρνάρα για τα πανέμορφα σκηνικά που έφτιαξε ειδικά για την παράσταση !
Και του χρόνου! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: