Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Λεβαδέων ο Στέλιος Καλογήρου


Δήμαρχε, εδώ και 6 μήνες, η Βοιωτική πρωτεύουσα δεχόταν μια πρωτοφανή επίθεση απ΄ όλους όσους έγκαιρα είχαμε καταγγείλει και όλη η Λιβαδειά πλέον γνωρίζει, επίθεση μέσα από την οποία αποδείχτηκε ότι οι πρακτικές και οι νοοτροπίες που οδήγησαν την χώρα μας στην οικονομική κατοχή και το ΔΝΤ, ζούν και βασιλεύουν ακόμα και σήμερα, στους βουλευτές του νομού και όχι μόνο.
Σαν πρώτος πολίτης της Λιβαδειάς, είχατε το αυτονόητο καθήκον αλλά και το προνόμιο να ηγηθείτε της άμυνας της πόλης, μπαίνοντας μπροστά και απέναντι σε όσους την επιβουλεύονταν, αφουγκραζόμενος αν μη τι άλλο την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων της, οι οποίοι όλον αυτόν τον καιρό παρακολουθούσαν άναυδοι τους εκπροσώπους τους να τεμαχίζουν την ζωή και το μέλλον μας, σαν να επρόκειτο για οικογενειακή βασιλόπιτα, της οποίας το φλουρί ήταν έτσι κι αλλιώς από την αρχή σημαδεμένο. Δυστυχώς αντί γι αυτό επιλέξατε να γίνετε έρμαιο της παρακοματικής αυτής φατρίας, η οποία αφού μαχαίρωσε την πόλη πισώπλατα, συνεχίζει ακάθεκτη την δράση της μέχρι να την εξολοθρεύσει πλήρως, αφού γι αυτούς η Λιβαδειά είναι πολύ μεγάλη για να χειραγωγηθεί και πολύ μικρή για να έχει απαιτήσεις. Και είναι θλιβερό ένας άνθρωπος με την δική σας επαγγελματική προσφορά η οποία τον οδήγησε και στη θέση του Δημάρχου, να πετιέται αύριο ,την μέρα των χρισμάτων, σαν στυμμένη λεμονόκουπα, αφού αυτό για το οποίο εκλιπαρήσατε ρίχνοντας την ασπίδα της πόλης στον πάτο της Έρκυνας, έχει ήδη δοθεί στον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ και Δήμαρχο Χαιρώνειας κ. Παπαγγελή. Είναι επίσης λυπηρό συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους συμπολίτες τους για να εργαστούν για το καλό αυτής της πόλης, να κρύβονται σήμερα πίσω από το δάχτυλο της κομματικής πειθαρχίας, η οποία ανέκαθεν υπήρξε ο φερετζές της πολιτικής δειλίας.
Επειδή λοιπόν ούτε η πολιτική μου ανατροφή, ούτε το αξιακό σύστημα το οποίο πιστεύω και υπηρετώ, μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ την εμπιστοσύνη του κόσμου για τον προσπορισμό οποιουδήποτε οφέλους, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λιβαδειάς, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι παραμένω απλός στρατιώτης στην πρώτη γραμμή όλων των αγώνων της πόλης μου, και ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την τιμή και την υπόληψή της απ΄όποια θέση μάχης κι αν χρειαστεί.


Λιβαδειά 6 Μαΐου 2010
Αντιδήμαρχος Λιβαδειάς
Στέλιος Καλογήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: