Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Απάντηση- δέσμευση Φ. Γεννηματά σε Αρια Αγάτσα για τα Κέντρα Ψυχικής Υγιεινής στη Βοιωτία



Η Υφυπουργός Υγείας κυρία Φώφη Γεννηματά, απάντησε στην ερώτηση τής Βουλευτού Βοιωτίας Αριάδνης Αγάτσα, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) στη Βοιωτία.
Οι εκπροσωποι των εργαζομένων ελαβαν μέρος σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, όπου η κυρία Αγάτσα είχε δεσμευτεί να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος θέτοντας το θέμα, στην αρμόδια Υπουργό, με ερώτηση στη Βουλή.
Η απάντηση της κυρίας Γεννηματά έχει ως εξής:
παντώντας στην με αριθμ. 8675/13-04-2010 ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων απο τη Βουλευτή κυρία Α. Αγάτσα  σχετικά με θέματα λειτουργίας τού Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ), σας γνωρίζουμε τα εξής.
Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από παραλέιψεις της απερχόμενης διοίκησης τού Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.
Επίσης έχουν δοθέι σχετικές οδηγίες στο φορέα ώστε να δρομολογηθούν όλες οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να υπάρξει, το συντομότερο δυνατόν, η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου και στη συνέχεια προσωπικού αορίστου χρόνου για την οριστική διευθέτηση τού ζητήματος τής λειτουργίας των συγκεκριμένων οικοτροφείων

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: