Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Μήνυμα προς Παπασπύρου… στέλνουν οι συνδικαλιστές της Στερεάς Ελλάδας!


Μάχη εντυπώσεων! Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα τραγελαφικά εκτοξεύουν από… ραδιοφώνου εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων του Νομού μας σε μια προσπάθεια να θίξουν ο ένας τον άλλον αλλά και τρίτους ή προκειμένου να φανούν ως «ανεξάρτητοι» και «ακομμάτιστοι», «καταγγέλλοντας» δήθεν γραμμές σε συλλογικές αποφάσεις. Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την πρόσφατη απόφαση των εμπορικών και επαγγελματικών σωματείων της περιφέρεια Στερεάς που δεν επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε κλείσιμο των καταστημάτων την - «μαύρη» όπως αποδείχθηκε - Τετάρτη 5 Μαϊου 2010 παρά τις σχετικές αποφάσεις της ΓΣΒΕΕ και της ΕΣΕΕ.
Η μεγαλύτερη διάσταση ανάμεσά τους προέκυψε ύστερα από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΣΛ κ. Κώστα Παπασπύρου (φωτογραφία) στον ΣΕΙΡΙΟ FM (σσ. ο κ. Παπασπύρου τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται συμπρωταγωνιστής πολλών πρωτοβουλιών με περισσότερο πολιτικό παρά επιχειρηματικό χαρακτήρα) σχετικά με την «απροθυμία» - κατά την κρίση του – η οποία «πηγάζει από τις «κομματικές φανέλες», που προτάσσουν ορισμένοι , και όχι τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΕΣΛ. (δείτε: http://www.siriosfm.gr/?p=10046) .
Οι δηλώσεις Παπασπύρου έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις ανάμεσα στους κόλπους των Σωματείων, θεωρώντας ως «υποκριτικά» τα σχόλια του. Μάλιστα, του καταλογίζουν ένα πολύ μεγάλο «φάουλ» σε μια περίοδο όπου η συνοχή είναι απαραίτητη προκειμένου «να αντιμετωπιστούν τα καίριο προβλήματα των μικρομεσαίων και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες» όπως μας είπαν χαρακτηριστικά, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον κ. Παπασπύρου «να μαζευτεί και να σταματίσει τους υπολογισμούς του...»! Θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: