Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Την Πέμπτη 6 Μαΐου αντί της Τετάρτης ...

Μονοήμερο το συνεδριο
της ΕΝΑΕ για τον Καλλικράτη

Η πλειοψηφία της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος, αποφάσισε να προτείνει την απόρριψη του Καλλικράτη στο έκτακτο συνέδριο της Πέμπτης.



«Χάσατε την ευκαιρία να γραφτεί το όνομα σας με χρυσά γράμματα με την αποδοχή του Καλλικράτη», είπε σήμερα ο Νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης στον πρόεδρο της ΕΝΑΕ Δημήτρη Δράκο.Μετά τη σημερινή συνεδρίαση η παραταξη Κίνημα Αυτοδιοίκησης, μέσω του επικεφαλής Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, τόνισε: «Το προεδρείο της ΕΝΑΕ δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση και καμία λογικοφανή δικαιολογία, εκτός ίσως της υλοποίησης κομματικής εντολής να κάνει πίσω. Η απόρριψη δεν υπακούει σε κανένα λογικό επιχείρημα. Η παράταξή μας «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ» θεωρεί ότι οι κόκκινες γραμμές που οι αιρετοί της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης έχουμε θέσει με τις αποφάσεις μας σε καμία περίπτωση δεν έχουν ξεπεραστεί. Κάποιοι όμως φαίνεται έμπλεξαν τις μπλε γραμμές με τις κόκκινες».Και ακόμη ότι «Οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας ας το καταλάβουν, δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε όχι στο ξεβόλεμα, όταν ζητούνται και επιβάλλονται θυσίες στους συμπολίτες μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να ζητάμε να παραμείνουμε ίδιοι και απαράλλαχτοι, στάσιμοι και αντιπαραγωγικοί, όταν είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεφύγουμε από τη δίνη της κρίσης εάν δεν γίνουμε πιο αποδοτικοί, με περισσότερη διαφάνεια και λιγότερη γραφειοκρατία».





Μονοήμερο το συνεδριο της ΕΝΑΕ για τον Καλλικράτη
" Η ΕΝΑΕ συμπαρίσταται στους αγώνες των εργαζομένων και στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε: Η έναρξη του εκτάκτου συνεδρίου μας, να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Μαΐου και ώρα 9:30, αντί της Τετάρτης 5 Μαΐου και ώρα 17:30 (όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί), και η λήξη το βράδυ της Πέμπτης 6 Μαΐου". Ο τόπος διεξαγωγής παραμένει το ίδιο ξενοδοχείο, Athens Imperial (πλατεία Καραϊσκάκη).


Διαβάστε αναλυτικότερα στην Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση http://www.e-aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: