Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Θετικότατες εντυπώσεις από την ομιλία Περγαντά στο «1ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη»

Φωτογραφίες: Νεκτάριος Παπαγεωργίου – Digital Photo

Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε – μεταξύ άλλων – η ομιλία του Nομάρχη Βοιωτίας κ. Κλέαρχου Περγαντά - ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή του να διεκδικήσει την θέση του επικεφαλή του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στις προσεχής εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση – συμμετέχοντας στον πρώτο κύκλο με θέμα «Η Ευρώπη των Περιφερειών και η ελληνική πραγματικότητα» και συνομιλητές τους κκ. Σταύρο Λαμπρινίδη, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλία και Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ, Μαριέττα Γιαννακου, Ευρωβουλευτής ΝΔ, Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και Εμμανουήλ Μπαλτάς, Τεχνικό Επιστημονικό Σύμβουλο της Κ.Ε.Ε.Ε. Το πάνελ συντόνισε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιώργος Κασιμάτης.
Μιλώντας από στήθους και απόλυτα συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων, πως
«αυτό το Συνέδριο, είναι μια καλή ευκαιρία να επαναθεμελιώσουμε μια σταθερή συνεργασία με νέους όρους. Να ξεκινήσουμε τη χάραξη μιας αναπροσαρμοσμένης επιχειρηματικής και οικονομικής στρατηγικής για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα του Καλλικράτη ως καθοριστικούς παράγοντες για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των περιφερειών και κατ΄επέκταση της χώρας μας».
Αναλυτικά η ομιλία του κ. Περγαντά όπως και σχετικό φωτορεπορτάζ από το «1ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά το Σάββατο 29 Μαΐου 2010 στο αυριανό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (www.neatisviotias.gr)
Ας ακούσουμε κάποια αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Κλέαρχου Περγαντά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: