Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

H πρωτοχρονιάτικη Γιορτή της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού







Την ώρα της πρόβας διάλεξε για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το νεανικό τμήμα Ελληνικού και Μοντέρνου χορού της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού και του Πολιτιστικού κέντρου. Πάνω από 50 παιδιά έδωσαν το παρόν τους και συμμετείχαν στην όμορφη και λιτή αυτή γιορτή που ετοίμασαν με πολύ αγάπη οι κυρίες Φιλιώ Χαλιώτη, Λουκία Παπαλάμπρου και Βίκυ Δήμου. Προηγήθηκε προετοιμασία των αποκριάτικων γιορτών που θα χορευτούν στην Καλή Φωτιά του Δήμου Ορχομενού το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη συνέχεια κόπηκε η πίτα με το τυχερό φλουρί να πέφτει στον μαθητή Κώστα Οικονόμου. Κληρώθηκαν ακόμα άλλα δύο δώρα με τυχερές τα μέλη του χορευτικού Άλμπα Ντότσε και Έλλη Τούντα .Ακολούθησε γεύμα που ήταν προσφορά του καταστήματος
Γέυσεις΄ της κυρίας Βίκυς Δήμου που πάντα είναι αρωγός σε κάθε μας εκδήλωση.
Τα δώρα ήταν προσφορά των: Αντιδημάρχου κ.Γιάννη Νταβαλούμη,του κ. Γίαννη Κιαλιού, της επιχείρησης ΄Σεηός ΄και της κ. Ντίνας Καμέρα της επιχείρησης ΄Καφεπολις΄. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην μικρή μας αυτή γιορτή και ιδιαίτερα την δασκάλα του χορευτικού μας κ. Κραβαρίτη Μαρία που δίνει τον καλύτερο εαυτό της για τα παιδιά μας. Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το νεανικό τμήμα θα αρχίσει πρόβες για την γιορτή νεολαίας 2010 που θα γίνει στις 18 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους χορούς να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 2261033856 (Θ.Απογένης) 2261033200 (Β.Τούντας)
Δελτίο τύπου Π.Π.Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια: