Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

H τρίτη ηλικία γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη!







Την Τσικνοπέμπτη γιόρτασε το ΚΑΠΗ Ορχομενού και συγχρόνως έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Από νωρίς η τρίτη ηλικία έδωσε το παρόν της και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου κ. Λουκά Τριανταφύλλου και των μελών του Δ.Σ.
Χαιρετισμούς και ευχές στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων «Η Αλληλεγγύη» κ. Κωνσταντίνος Χρυσικός, ο επικεφαλής της δημοτικής μειοψηφίας κ. Ξηρογιάννης Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Υπερήφανος.
Ο κ. Τριανταφύλλου τόνισε ότι μέσα στην επταετία της διοίκησής του έγιναν αρκετά πράγματα , ευχαρίστησε τον Δήμο για την συμπαράστασή του και τον κ. Χρυσικό για τις υπηρεσίες του.
Παίρνοντας το λόγο ο κ. Ξηρογιάννης και αφού έδωσε τις ευχές του, δήλωσε την συμπαράστασή του για τους αγώνες τις αγροτιάς και κάλεσε τους δημότες σε επαγρύπνηση για την αυτοδυναμία του Δήμου στο σχέδιο «Καλλικράτης».
Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Υπερήφανος αφού έκοψε την πίτα με τον πρόεδρο των Συνταξιούχων, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Ορχομενού έχει θωρακιστεί και έχει όλες τις προδιαγραφές να παραμείνει Δήμος αλλά δεν εφησυχάζει και γίνονται όλες τις ενέργειες που απαιτούνται.
Ακολούθησε ένα πλούσιο γεύμα και φυσικά χορός στους ρυθμούς της Αποκριάς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Υπερήφανος , οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Τζαβάρας και Γιάννης Νταβαλούμης, ο δημ. σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κραβαρίτης και εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: