Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Συνεστίαση για την ενίσχυση του έργου του Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου Ορχομενού







Την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010 οργανώθηκε και φέτος στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Ορχομενού, η συνεστίαση για την ενίσχυση του έργου, του εξοπλισμού και ευπρεπισμού του Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου Ορχομενού ( Παναγία της Σκριπούς) που αποτελεί το σημαντικότατο - μαζί με τον Όσιο Λουκά στο Στείρι - θρησκευτικό και πολιτιστικό μνημείο της περιοχής μας. Το Orchomenos Press ήταν εκεί!

Στη συνεστίαση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Υπερήφανος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τζαβάρας, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Κων/νος Ξηρογιάννης., μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού, κ.α.
Τους προαναφερθέντες και όλους τους παρευρισκόμενους τους υποδέχθηκε θερμά ο ιερέας του ναού π. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους και η πρεσβυτέρα κ. Μαρία Συμεών.
Για άλλη μια φορά οι γυναίκες του Συνδέσμου Αγάπης του ναού προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση της συνεστίασης αυτής.
Ο π. Χαράλαμπος ευχαρίστησε όλους όσους εδώ και 16 χρόνια, μετά την πυρκαγιά στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, βοήθησαν με κάθε τρόπο για τη χρηματοδότηση των μελετών, για τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης του ιερού ναού και όλους αυτούς τους ανθρώπους που βοηθούν ακόμα για τον εξοπλισμό και τον ευπρεπισμό της εκκλησίας της Παναγίας. Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: