Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ο Οικολογικός Σύλλογος Ορχομενού έκοψε την πίτα του!


Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα , ο Οικολογικός Σύλλογος Ορχομενού έκοψε την 31η πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό κατάστημα της πόλης του Ορχομενού.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος που παρευρίσκεται κάθε χρόνο στην όμορφη αυτή γιορτή. Στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη το Δ.Σ. του συλλόγου που επί σειρά ετών έχει σημαία του τον εθελοντισμό και την προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.
Με τη σειρά τους τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν την Δημοτική Αρχή που είναι πάντα παρούσα στις δραστηριότητες του Συλλόγου και δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στις άμεσες προτεραιότητες του Συλλόγου που είναι ο εμπλουτισμός του Μέλανα ποταμού με πέστροφες και κυπρίνους , η απελευθέρωση ορτυκιών στον Κωπαϊδικό κάμπο και άλλα.
Ακολούθησε γεύμα όπου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Μάκης Μονοχάρης, ο δημοτικός σύμβουλος και δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης και εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού που είναι και αναπόσπαστο κομμάτι του Οικολογικού Συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Π.Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια: