Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Πάλι ο Ορχομενός ταράζει τα νερά!


«Η Αλίαρτος στη κόψη του «ξυραφιού» είναι ο τίτλος του της νεότερης ανάρτησης του http://aliartosnet.blogspot.com με αφορμή το έκτακτο ΔΣ της ερχόμενης Δευτέρας στον Ορχομενό για τον «Καλλικράτη» αλλά και τη μαζική συνεδρίαση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ με την συμμετοχή φορέων και βουλευτών μεθαύριο Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010.
«Καιρός είναι να κινηθεί και η Αλίαρτος. Ας μη τα περιμένουμε όλα από τους άλλους. Δεν μπορεί να «τρέχουν» οι όμοροι δήμοι για να μείνει η Αλίαρτος δήμος.Δεν μπορεί όλοι να κοιτάνε τις «καρέκλες» και κανένας το τόπο. Δεν μπορεί η Αλίαρτος να παραμένει ο τελευταίος τροχός της άμαξας γιατί στο τέλος θα χάσει το… τραίνο. Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις δεν είναι δυνατόν να συρθεί πίσω από άλλους δήμους. Παρά την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής «κρατιέται» ακόμα, λόγω θέσης και συγκριτικών πλεονεκτημάτων» http://aliartosnet.blogspot.com. Επιπλέον τονίζει: «Βρισκόμαστε στο παρά 5, οι χάρτες για τους νέους δήμους είναι έτοιμοι στα συρτάρια –κύριοι της δημοτικής αρχής- αν δεν το ξέρετε ή αν δεν σας το λένε οι δήθεν σημαντικές «επαφές» σας, είναι βέβαιο ότι τα όρια έχουν χαραχθεί.
Μας έχουν μόνο σε ένα χάρτη, σε ένα σενάριο, αυτό των έξι δήμων. Ούτε στον χάρτη με τους πέντε δήμους, ούτε στον χάρτη με τους 4, ούτε στο χάρτη με τους τρεις και φυσικά ούτε στο χάρτη με τους δύο. Δεν μένει χρόνος, συντονισμένες ενέργειες με πειστικά επιχειρήματα ΤΩΡΑ!!! Γιατί διαφορετικά το «πουλάκι» ή μάλλον το… αεροπλάνο του δήμου θα πετάξει για άλλες πολιτείες… Και τότε δεν θα μείνετε στην ιστορία μόνο για την «ανυπαρξία» σας αλλά και για την απώλεια της έδρας του δήμου» καταλήγει η ανάρτηση του http://aliartosnet.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: