Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού







Σταύρος Τσαγαλάς, Πρόεδρος ΔΣ Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού: «Ελπίζω και το 2010 να συνεχίσουμε να λειτουργούμε μέσα σ` αυτό το οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον που έχουμε πασχίσει να δημιουργήσουμε και να συνεχίσουμε έτσι, όσο μπορούμε, ώστε να πάμε και πιο μακριά τους στόχους μας. Και του χρόνου!»

Πίτα για το καλό της νέας χρονιάς έκοψαν, με πρωτοβουλία του ΔΣ, τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού το βράδυ της Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 στο κέντρο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων κυρίως παιχτών αλλά και μια συμβολική, ηθική επιβράβευση από το ΔΣ για την έως σήμερα πορεία της ιστορικής ομάδας της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Βοιωτίας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο κ. Σταύρος Τσαγαλάς πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ (Αντιπρόεδρος Νίκος Μερτζάνης, Γενικός Αρχηγός Γιάννης Σλατινόπουλος, Έφορος Θεόδωρος Αδάμ, Γενικός Γραμματέας Γιάννης Αναστασίου, έφορος Φανή Ζωγράφου και τα μέλη Ανδρέας Καπρινιώτης, Γιάννης Παπαγγελής, Κώστας Ταμπρατζής, Γιώργος Ρουμάνης και Γιούλη Βλάχου») καθώς όλοι μαζί βρήκαν μια ακόμη αφορμή για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης κοντά με τους παίχτες της ομάδας, που εδώ και αρκετούς μήνες με τη νέα της σύνθεση δίνει αληθινά μια νέα πνοή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, σε όλες τις κατηγορίες.
«Καλωσορίζω για άλλη μια φορά όλες τις ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού, καλοσωρίζω ιδιαίτερα τους junior που φέτος πήραν ξανά μέρος στο πρωτάθλημα και τους χαρήκαμε ιδιαίτερα, χαιρετίζω την παρουσία της παιδικής ομάδας που και φέτος συνέχισε την ανοδική της πορεία και της ευχόμαστε να πάει ακόμη πιο ψηλά» ανέφερε στο καλωσόρισμα του ο δραστήριος Πρόεδρος της ΑΕΟ κ. Σταύρος Τσαγαλάς.
«Θέλω να ευχηθώ για το νέος έτος καλή πρόοδο στους μαθητές μας γιατί το σύνθημα της ομάδας μας είναι πρώτοι στον αγώνα και πρώτοι στα μαθήματα, να μη το ξεχνάμε ποτέ αυτοί, στους, δε, μεγαλύτερους εύχομαι να έχουν επιτυχίες στον επαγγελματικό τους τομέα και στις εργασίες τους» συνέχισε ο κ. Τσαγαλάς.
Και κατέληξε στον χαιρετισμό του: «Ελπίζω και το 2010 να συνεχίσουμε να λειτουργούμε μέσα σ` αυτό το οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον που έχουμε πασχίσει να δημιουργήσουμε και να συνεχίσουμε έτσι, όσο μπορούμε, ώστε να πάμε και πιο μακριά τους στόχους μας. Και του χρόνου!» είπε ο κ. Τσαγαλάς ανάμεσα σε χειροκροτήματα καθώς ακούγονταν ο ύμνος της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού, ο οποίος έχει γίνει ήδη αναγνωρίσιμος από τους φιλάθλους της ιστορικής ΑΕΟ!
Τον ύμνο ερμηνεύει ο Αργύρης Παπαγεωργίου (από τα «Παιδιά από την Πάτρα») και τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Τσαγαλάς.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: